Sayfa 187/662 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Doları sevmiyorum ama alıyorum mecburum enayi değilim diyene de araba ev altın öneriyorum cidden dolar sevdasını anlamakta zorlanıyorum …

ABD firmasında çalıştım bir şirkette belli bir süre dolarla maaş aldım ayrıca ABD vatandaşlığı teklif etseler başıma silah dayasalar da kabul etmezdim , dolar verseler yine almazdım , 10 milyon dolar verseler seni ABD vatandaşı yapıcaz deseler kabul etmezdim , o kadar mesafem var diğer ülkelere ….

ABD de çalışmak ve yaşamak için de çok sayıda teklif aldım , gider ülkemiz ekonomik sorunlarını aşamaz ise cidden Türk pasaportumla giderim Kanada veya ABD ye ve 40 sene çalışırım da ama asla vatandaş olmam ülkeme sevdalıyım kazandığım o dolarları da exchange edip tl yapıp Türkiye’ye de Yollarım her sene tl olarak ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Memlekete getirdiğiniz doları da, bankaya %10 komisyon vererek bozdurursunuz artık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Gecen sene bankaların alım satım komisyonu % 0.7 idi, artık %10 oldu. Hem de işlem saatinde.

4. Swift işlemle sıfır komisyon milyonlarca dolar getiren var ben de çok getirdim hiç bir zaman komisyon ödemedim 50-100 dolar komisyon bşle değil !!! ben ticaret mi yapıyorum da paramı merkez bankası bile el koyamaz 200.000 dolar senelik para getirsen ne komisyon alacaklar ki borç olarak yollarsın hem

Bak kardeşim doların da havasını alırlar gaz lambası diye şehir meydanında o dolarları da yakarlar bu iktidar doları patlatmaz boşa hikaye anlatmayın 29 Mayıs ta hep birlikte görücez bakalım , devalüasyon olursa % 10 geçerse bana cahil diyebilirsin geçmezse haklıyım 30 mayısı bilmem ama )

5. Borç değil btc yazdım klavye öyle düzeltti ))

Gelinen yerde piyasalar icin en iyi sonuc statukonun devam etmesidir. Umarim Ogan'in secmenleri gelecegimiz icin oy kullanir, yoksa 10 sene daha dedelerin gitmesini beklemek zorunda kalacagiz.

Her iki sonucta da secimden sonra mini bir ralli olabilir. Millete ise ilerde meclis dugumlenmeleri olabilir. Yani piyasalar icin kotu, zor bir surec.

Millet cuzzamli gibi kaciyor Is Bankasindan. Muahahaha. Dert etmeyin, istiraklari para basiyor.
    Degisim icin aldigini verdi iste.

İSCTR günlük,

Sayfa 187/662 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •