Originally Posted by
mterdemli
Boşver sasa yı. Banvitle ilgili şuanki durumu ve gelecek durumu ile ilgili ne söylenebilir? Şuanki fiyat eder fiyatı mı? Yılsonu hedefi? 2017 yılsonu bilançosu nasıl gelir nasış fiyatlanır? Kış ayı sanırım tavuk sektörü için biraz gerileme olabilir. Ne dersiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçmiş cirolarına baktım birinci ve dördüncü çeyrekler genelikle birbirine yakın olurken ikinci ve üçüncü çeyrekler de birbirine yakın oluyor...en büyük ciroyu bahar ve yaz aylarına denk gelen ikinci ve üçüncü çeyreklerde yapıyor...normalde geçmişte kar marjlarının da en iyi olduğu dönemler bu dönemler olmuş...
yanlız şirketin artık ihracata ağırlık vermesi ve son gelen verilerde ihracatın da artıyor oluşu bizi son gelecek bilançoda oldukça umutvar ediyor....ihracat ile hem kar miktarının hem de kar marjının artmasını bekliyorum....
bir de bu yıl kırmızı et fiyatlarındaki aşırı artışlar ,ekonominin bozulması nedeni ile vatandaşların kırmızı et alım gücünün azalması tavuk eti satışlarının artmasını sağlayacaktır...bu artış ne kadar olabilir onu bilemeyiz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri