Sayfa 187/359 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Kuzum bu arkadaşlar tıklamakla yetinmeyip saplamayı arzu ediyorlar...Dikkat et...
    lem 233 000 tiklama almisiz....artirmanin yolu....KAVGA....iyi bir seneryo hazirla....FECI BIR DOVUS yapalim....

dayanikli birini bul...BABO olmasin....o dovuse yanasmiyor....doktor denendi 3 kere....BULASMADI DEYYUZZZ....

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    XU030 Haziran
    LEM.....kan emici....olucu durzuuu....kiskirtmaya basladin gene....BOLINGER alti hasat ettik....LONGDA 100 PUVAN KARDAYIZ....

3. Kuzu emmi,

10 gün önce bankalar ve VIOP short devam yazdığınızda banka short fazla getirmez artık riskli demiştiniz. Ancak sayın 3520'nin sizin graflarınızı koyduğu gönderisinden baktığımızda bankaların XU30'dan daha çok düşeceğini öngörmüş gibisiniz. Banka hisselerinden shortlamak mantıklı olur gibi sizin son graflardan. Endeks shortu sizin gibi kademeli yapmak biraz maliyetli oluyor da bankaları kademeli shortlamayı düşünüyorum o yüzden yoksa bilançolara göre EREGLI, SISE vb. sanayi hisselerini mi kademeli shortlamak daha mantıklı olur?

Bu vesileyle engin bilgilerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,457
    ................
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5. Keşke bir an önce erken seçim olsa her şey çok güzel olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Apprentice Yazıyı Oku
    Kuzu emmi,

10 gün önce bankalar ve VIOP short devam yazdığınızda banka short fazla getirmez artık riskli demiştiniz. Ancak sayın 3520'nin sizin graflarınızı koyduğu gönderisinden baktığımızda bankaların XU30'dan daha çok düşeceğini öngörmüş gibisiniz. Banka hisselerinden shortlamak mantıklı olur gibi sizin son graflardan. Endeks shortu sizin gibi kademeli yapmak biraz maliyetli oluyor da bankaları kademeli shortlamayı düşünüyorum o yüzden yoksa bilançolara göre EREGLI, SISE vb. sanayi hisselerini mi kademeli shortlamak daha mantıklı olur?

Bu vesileyle engin bilgilerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim.

Sayın Kuzu,

Bu konudaki görüşünüzü ben de merak ediyorum.

Saygılar, herkese bol kazançlar.

FUR-KAC longu kapattim....130 puvan kar cepte...NOTR.

Sayfa 187/359 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •