Sayfa 188/1120 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*italya'da ağustos'ta ab ile ticaret fazlası 242 milyon euro (önceki 2,03mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*ispanya'nın 3 aylık bono ihalesinde satış 0,57 milyar euro,
    *ispanya'nın 3 aylık bono ihalesinde satışın 3,7 katı talep geldi
    *ispanya'nın 3 aylık bono ihalesinde ortalama faiz -%0,485 (önceki -%0,485)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*ispanya'nın 9 aylık bono ihalesinde satış 2,38 milyar euro
    *ispanya'nın 9 aylık bono ihalesinde satışın 2,6 katı talep geldi
    *ispanya'nın 9 aylık bono ihalesinde ortalama faiz -%0,368 (önceki -%0,368)

*boe/ramsden, "verimlilikte büyümenin tahmin edildiği kadar toparlanmaması görünüm için gördüğün en büyük risk"
    *boe/ramsden, "brexit belirsizliğinin işletme aktiviteleri üzerinde baskı yarattığı işaretleri var"
    *boe/ramsden, "brexit belirsizliği nedeniyle işletme yatırımlarının boe'nin tahmininden daha zayıf hale dönmesi riski var"
    *boe/ramsden, "brexit, ingiltere ekonomisi için en önemli risklerden biri"

*ingiltere'de eylül'de üretici çıktı fiyatları aylık %0,2, yıllık %3,3
    *ingiltere'de eylül'de üretici çıktı fiyatları beklentisi aylık %0,2, yıllık %3,3
    *ingiltere'de eylül'de üretici girdi fiyatları aylık %0,4, yıllık %8,4
    *ingiltere'de eylül'de üretici girdi fiyatları beklentisi aylık %1,3, yıllık %8,2

*ingiltere'de eylül'de çekirdek üretici çıktı fiyatları aylık %0,0, yıllık %2,5
    *ingiltere'de eylül'de tüfe aylık %0,3, yıllık %3,0
    *ingiltere'de eylül'de çekirdek tüfe aylık %0,2, yıllık %2,7

*ingiltere'de eylül'de çekirdek tüfe yıllık beklentisi %2,8
    *ingiltere'de ağustos'ta ons konut fiyatları yıllık %5,0 (beklenti %5,4, önceki %5,1)
    *ingiltere'de yıllık enflasyonu nisan 2012'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı

*boe/ramsden, "brexit belirsizliğinin yatırım, verimlilik üzerine negatif etkisi daha büyük olabilir"
    *boe/ramsden, "yurt içinde üretimen enflasyona dair ölçümler ekonomide hala bir miktar atıl kahasite olduğu görüşü ile tutarlı"
    *boe/ramsden, "brexit belirsizliğinin iç taleh üzerindeki baskı ile ne kadar ilişkili olduğuna dair daha fazla kanıt arayışında olacağız"

Sayfa 188/1120 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •