Sayfa 188/1006 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaz google çıkar nerden çıktığı )

şimdi anlatcam anlamıcaksın nede olsa.
    Evet araştırdım ve şu sunucu çıkardım. yazdıklarında bir nebze doğruluk var ama bu doğruluğu yanlış biçimde aksettirmenden dolayı yadırgadım. olayın aslı şu Peygamberimiz zamanında ashabın biri midesi çok rahatsızlanıyor duramaz hale geliyor. tabi o zamanlar doktor yok eczane yok. orada deve sidiği içmesi isteniyor ve şifa buluyor. ama o durum sadece o an ve o zat için yoksa idrar necistir. hatta dediğiniz gibi hacda bunu deneyenler olmuş ateşlenip komalık olmuşlar. Bir TV ye çıkmış bundan bahsetmiş diğeri bir kavanozla gelmiş iç. Şöyle düşün yılanın zehirinin panzehiri nedir yılanın zehiri pek yılan sokulan birine direk zehiri içir ne olur. Sözde iki bilim adamı luzumsuz bir gündem işgal etmiş. Mesela Red Bul içermisini bilmiyorum hiç içmedim ama neden yapılıyormuş mesela. Boğa sperminden. Şimdi git adama desen direk boğa sipermi iç bir kavanoz önüne koy. muhabbet ona dönmüş. Zaruret halinde ölümnle karşı karşıya isen domuz eti de alabilisin alkol de ama sadece hayatta kalmak için dinimiz buna izin veriyor ama işi uzatıp keyfi hale getirirsen iş başka. Deve sidiği bir defaya mahsus o dönemde kullanılmış. ha o günden sonra şifa diye ne içen ne de tavsiye eden olmuş.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    GARAN usd olarak %14,8 düşmüş... (29.8 den bu yana)
    banka karları düşer ,3 aylık 1.5 milyar karı görmeleri zor önümüzdeki çeyreklerde ...

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Evet araştırdım ve şu sunucu çıkardım. yazdıklarında bir nebze doğruluk var ama bu doğruluğu yanlış biçimde aksettirmenden dolayı yadırgadım. olayın aslı şu Peygamberimiz zamanında ashabın biri midesi çok rahatsızlanıyor duramaz hale geliyor. tabi o zamanlar doktor yok eczane yok. orada deve sidiği içmesi isteniyor ve şifa buluyor. ama o durum sadece o an ve o zat için yoksa idrar necistir. hatta dediğiniz gibi hacda bunu deneyenler olmuş ateşlenip komalık olmuşlar. Bir TV ye çıkmış bundan bahsetmiş diğeri bir kavanozla gelmiş iç. Şöyle düşün yılanın zehirinin panzehiri nedir yılanın zehiri pek yılan sokulan birine direk zehiri içir ne olur. Sözde iki bilim adamı luzumsuz bir gündem işgal etmiş. Mesela Red Bul içermisini bilmiyorum hiç içmedim ama neden yapılıyormuş mesela. Boğa sperminden. Şimdi git adama desen direk boğa sipermi iç bir kavanoz önüne koy. muhabbet ona dönmüş. Zaruret halinde ölümnle karşı karşıya isen domuz eti de alabilisin alkol de ama sadece hayatta kalmak için dinimiz buna izin veriyor ama işi uzatıp keyfi hale getirirsen iş başka. Deve sidiği bir defaya mahsus o dönemde kullanılmış. ha o günden sonra şifa diye ne içen ne de tavsiye eden olmuş.
    Paragraf taki 2 yanlisi duzeltelim. 1-Yilan sokmaz yilan isirir. 2- Hemotoksin veya nerotoksin zehiri oral yolla alirsan hic birsey olmaz..

Ekonomi Gündemi

I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    128.225+ 128.100 tekrar LONG..sabaha satarız
    129.100 ila 129.200 ARASI SATARIZ..GELİRSE

6. herkese gny. Bol kazançlı bir gün dilerim

7. bugün dahabi istekli gördük sanki adam düşüremediki kene gibi yapıştınız...

Sayfa 188/1006 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •