Sayfa 188/385 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. dün yukarıda paylaştığım grafikte her ne kadar 5,70 altına her şey bozulur desem de.. bugün grafiğe tekrar baktığımda 5,70 in altında bir seviyeye kadar yukarı dönüş için 2. bir olasılık olduğunu fark ettim.. ama biraz can sıkıcı.. o sebeple o senaryo ile ilgili bir şey paylaşmayı düşünmüyorum umarım gerek de kalmaz..

3 gündür fibo diye yazıp çizdim ahalinin kafasını şişirdim.. ilk 2 si gayet güzel çalışmış umarım 3. de mahcup etmez..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

Sayın mühendis cuma günü satış gelince o tehlikeli nontaya epey alış yazdılar. Hisse sahipsiz değil.

Sıkıntı,
    1) tahsisliden alan nitelikli yatırımcıların karlarını realize edip başka hisselere geçmeleri ya da alttan pozisyon beklemeleri.
    2)tahsisli öncesi yoğun haber, ihale bombardımanının son ermesi,
    3)Mai ve Tanıtek alımının netleşme süreci ve alınabilecek ihalelerin belirsizliği,
    4)taşeron/kadro geçiş belirsizliği,
    5)malum kapalı kapılar ardında olan/bitenler

Ben bu hafta Tanıtek tescil haberini ve akabinde olası ihalelerin hisseye yön vereceğini düşünüyorum.

Tanıtek alım haberinde Aselsan, emniyet, belediye ve kamu kurumlarına iş yaptığı söyleniyor.

Aselsan bu kadar ihale alırken 10 seneden fazla bir süredir yazılım/teknoloji alanında faaliyet gösteren tanıtek’in bundan pay alacağını söylemek yanlış olmaz. Kaldı ki Tanıtek artık 10 milyon sermayeli bir şirket ve ileride halka da açılacaktır.

Kront nereden nereye geldi? 1.000TL’den 20.000 TL’ye ...

Ben Tanıtek’in Aselsan’dan , belediyelerden, kamu kurumlarından ihale haberlerinin aportta olduğunu düşünüyorum.

Mai bacağında ise prototip yaptıklarını ve gerek SSM gerekse emniyetten ihale beklediklerini belirtmişlerdi. Bu büyük pastadan pay almaları şaşırtıcı olmaz.

Dolayısıyla piyasada bozulma ve olağanüstü gelişme olmazsa aşağı gelmez diye düşünüyorum. Blok mal gedik, teb dışında yok gibi.

3. Evet haklısınız dediklerinize katılıyorum ben de. Hisse hakkında bir beklenti oluştu oluşuyor da. Yabancı payı da artmış diye konuşuluyordu . orta ve uzunda çok daha güzel yerlere gelir inşallah.

Ancak benim derdim geçen hafta ortasından itibaren çağırdığım 5,76 nın sonrasındaki hareketi görebilmek. Resmen film en heyecanlı yerinde kaldı ve bana göre bıçak sırtı bir yer orası. Sizin de belirttiğiniz gibi fazla alış girmelerinin sebebi de odur belki de
    Hafta sonu da bitmek bilmedi. Grafiğe baktıkça yeni yeni şeyler görüyorum keyfim kaçıyor. Şu 5,95 i görsem derin bi nefes alıcam, kuruntulardan da kurtulucam
    Tabi ki para kazanmak ya da kaybetmemek önemli ama doğru bi tahmin benim için çok daha önemli.
    umarım hepimizin beklediği olur..

Eksi piyasada 5.700 ü test edip yeniden yukarı döndü ve artık haber akışı ve yeni kurumsal büyük alıcılara ihtiyaç var.

Dün dediğim gibi blok malı olan kurum, kişi azaldı, satışlar cılızlaştı.
    Lakin alıcı da şu an isteksiz. Zira alıcılar ihale/gelişmeleri bekliyor.
    Bugünde karşımıza Gedik çıktı o satıyor. Blok mal zaten en çok orada.
    Aslında iyi temizlik oldu ve kısa vadeciler azaldı.

6. grafikte şu ana kadar kamanın bacağı hala baskılıyor ve onun dediği oluyor. 5,84 ve üstünde kamanın bacağını kırar.. 5,95 ve üstünde şeytanın da bacağını kırar..

kama , grafik bir yere kadar. kamayı kınına sokacak, grafiği çizdirecek olan da ihale haberleri...
    şubat 15'e kadar muhtemel ihale haberleri ile yol alabileceğimizi düşünüyorum . yoksa ne desek önemsiz...

8. tabi ki ihale haberleriyle şekillenecektir ama genelde teknik önce çizilir üstüne haber yazılır. şayet işler yolunda gider ve hisse 6,23 seviyelerine gelirse 1 aydır içinde dalgalandığı bayrağı kırması için pozitif bir haber yazılacaktır diye düşünüyorum.
    ama şubat 15 e kadar süreceğini sanmam.. çok daha yakın olmalı..
    ama önce 5,95 yakmalı yoksa ne yazık ki senaryo değişir..

Sayfa 188/385 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •