Sayfa 188/343 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

31 er lot daha aldık emir vermeye devam...kar payı dağıtmadan Cb almaz...ytd

Tum annelerın bu özel günü kutlu olsun...

3. İlk çeyrek bilançosu finansal gelir-gider kısmı hariç geçen sene son çeyrek bilançosu ile beraber en iyi bilanço.

Hasılat, brüt karlılık, esas faaliyet karlılığı gayet iyi. Gider kısmında ise genel yönetim, pazarlama, arge giderlerinin hepsi iyi seviyelerde.

Ancak finansal gelir-gider farkının son dönemlerin en yüksek rakamı gelmesi net karın 4-5 milyon düşük gelmesine yol açtı.Şirket geçen yıl ilk çeyrekte 5.3 milyon finansal gelir elde etmişken bu sene bu rakam anlayamadığım bir şekilde 1.4 milyona düşmüş. Finansal gider rakamının 7.7 milyondan 10.5 milyona çıkmasını bir nebze anlayabilirim ama gelir kısmındaki düşüş biraz şaibeli. Daha önce döviz kurlarında bundan daha fazla oynamalar olduğunda bile gelir-gider arasında bu kadar büyük eksi fark olmamıştı.

Normalde tahminimden daha fazla kar rakamı (12-13 milyon) gelecekken bu fark yüzünden kar rakamı düşük kaldı. Her ne olursa olsun bilançolardaki iyiye gidiş devam ediyor. Önümüzdeki dönemde çeyrek başına çift haneli kar rakamları rahatlıkla gelir.
    Son düzenleme : yarımada; 13-05-2018 saat: 22:23.

Gecen yıl karını faizde mi işletıyorlar acep...,cok meraklandık seçimden sonraya kaldı Gnl kurul demekki...ses seda yok.ytd

5. Genel kurul tarihinin ne zaman olacağını Pazartesi yada Salı günü açıklayacağını düşünüyorum, dikkat ettimde Tacirler boş durmamış bu arada hep almış, nereden bulacaktı ki bu fiyatları 7.20 li seviyelerdeyken, düşünce hemen atlıyorlar yamyam gibi, ama biz sözümüzü en başta zaten söylemiştik vız gelirrr tırıs giderrr

6. CB yancıları bağladıkları paralarına yansınlar ne diyeyim, benim için hava hoş dedim ya çocuklarıma miras bırakırım yinede satmam istediğim rakamlara gelmedikçe, çok şükür buraya bağladığım paraya ihtiyacımda yok, Allah'ta muhtaç etmesin, kendileri düşünsünler, biz bekler bekler dururuz, örümcek sabrı oluştu bende CB duy emi,

Bu N ya mahşer günü gb olmuş hisse tabansız düşüyor....Cb M batıyor yoksa...olmaz olmaz demeyın...yapılandırma ıhtıyacı duyan parayı merdıven altı lokantalara yatıran gür saclı duayyen iş Ada'mı cook zordaymış...Seftalının baskentı olan ildeki araba galerısını 30 milyon dolara satışa cıkarmıs...nerden nereye...Bi ara araba fabrikası kuracaktı şimdi sermayeyı at arabasına yüklemiş vay babam vay...bakarsınız Cb de batar....ytd

8. CB batmaz, CB KY yi batırır

Sayfa 188/343 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •