Şu ekonomik darboğazda, 3 ncü çeyrek bilançoda 14 milyar liranın üstünde kâr açıklamış, geçen seneki 3 ncü çeyreğe göre kıyaslandığında net kârda sadece % 3 bir azalma görünüyor. Bana göre şu anki ortamda çok iyi bilançosu var.
Şu ekonomik darboğazda, 3 ncü çeyrek bilançoda 14 milyar liranın üstünde kâr açıklamış, geçen seneki 3 ncü çeyreğe göre kıyaslandığında net kârda sadece % 3 bir azalma görünüyor. Bana göre şu anki ortamda çok iyi bilançosu var.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Öte yandan 2 nci çeyrekte 9 milyar civarı kâr açıklamıştı. 3 ncü çeyrekte 14 milyar civarı kâr açıklayarak başarılı bir yönetim göstermiş. Borçlarda da belirgin bir azalma olması pozitif görünüm veriyor.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yabancı oranında azalma yok yüzde 81 civarı gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birileri aşağıdan mal toplamak için bilanço açıklanmasını fırsat bilip aşağı bastı. Başarılı bilançoyu sanki başarısız gibi algılatmaya çalışıyorlar. Toplasın ağalar bakalım, bize beklemek düşer
Düştüğü gibi çıkar . Bist te kar eden şirket oldukça az .
TTRAK AEFES CCOLA AGHOL TTRAK vs ...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sn Yelgeç teknik analiz gelecek hakkında bir fikir vermez asıl olan Finansal analizdir. Bu şekilde grafiklere bakarak bir anlam çıkarmak Falcılıktır. Teknik analiz günlük veya haftalıktır mal almaya ve mal satmaya yarar başka bir halta yaramaz .
Benim Bakla Falım Teknik analizden daha iyidir . Şöyleki : 3 Vakte kadar 62 TL olacak !..
3 Vakte kadar derken : 3 Hafta mı desem 3 ay mı bilmem.
HBK ve Karlılık değerlerini tablo şeklinde aşağıdaki tabloda hazırladım isterseniz bir bakın derim . Bence CCOLA muhteşem karlı . AEFES AGHOL veya TTRAK gibi veriler var. Tek gördüğüm Türkiyeden çıkan yabancı 82% sine sahip olduğu ccola yı diğer sattığı hisseler gibi sattığı . Yerlilerin de akbaba gibi leş'e üşüştüklerini görüyorum. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir konuda Tahtada satıcı kalmadı !..
Bankoff yada yabancı kendi çalıp kendi oynuyor.
Son düzenleme : Baygeorge; 07-11-2024 saat: 11:42.
Hatalı Paylaşım nedeni ile tarafımdan silinmiştir.
Son düzenleme : Baygeorge; 07-11-2024 saat: 12:05.
Yer İmleri