-
Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimizin 2017 yılı faaliyet dönemine ait, Türkiye Finansal Raporlar Standartları’na göre düzenlenmiş olan Konsolide Finansal Tablolarının incelenmesi sonucunda, 1 Ocak - 31 Aralık 2017 döneminde oluşan ana ortak payına düşen 3.48 milyar lira net konsolide kardan, 2.04 milyar lira sermayeyi temsil eden hisse senedi sahiplerine nakit olarak; net yüzde 25.5, brüt yüzde 30 olmak üzere 612 milyon lira kar payı dağıtılmasına, Hacı Ömer Sabancı Vakfı’na brüt 27 milyon lira kar payı dağıtılmasına, kalan miktarın olağanüstü yedek akçe olarak ayrılmasına, nakit kar payının 3 Nisan tarihinden itibaren dağıtılması konusunda Genel Kurula teklifte bulunulmasına karar verildi." ytd.
-
Sabancı Holding Yıllık Paylaşım Toplantısı 2018’de konuşan Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen Irak ve Suriye’nin normale dönmesinin Türkiye ekonomisine çok olumlu katkılar sağlayacağını söyledi ve Sabancı Holding olarak henüz yeniden inşa sürecinde özellikle ilgilendikleri bir sektör olmadığını belirtti.
Yıllık Paylaşım Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Göçmen, “Irak’ın yeniden inşasını fırsat olarak görüyor musunuz?†sorusuna, “Her Irak’ın hem de Suriye’nin normale dönmesinin çok olumlu katkıları olacağını düşünüyoruz†yanıtını verdi.ytd
-
Çimento’da yurtiçi ve yurtdışı yatırım arayışımız sürüyorâ€
Çimento’daki yurtiçi ve yurtdışı yatırım arayışlarının devam ettiğini belirten Göçmen, “Bir ekip devamlı bu konuda çalışıyor. Bizim için stratejik bir alan. Türkiye’de de çimento sektörü talebi hızlı büyüyor. Arz-talepteki dengesizliklerden bazen sağlıksız bir rekabet ortamı olabiliyor. Ama bizim bu konuda yatırım arayışımız hem yurt içinde hem yurt dışında sürüyor†dedi. ytd
-
hiç bir haberin. teknik analizin değeri yok. bu hisse ölmüş be. tomruk spek te yok. demekki benim gibi bir kalas var arkasında destek duran. ben de satsam 6 lı rakamlara iner herhalde. ytd
-
ulan endeks düşerken hiç fırsat kaçmıyor. çıkarken de umuru olmuyor. şrrrfsz.
-
tüm iyi sıfatlardan yoksunsun. sıfatsız.
-
SEvgili ACAİBAMCA KAP'a düşen bildirimi yeni gördüm.İçeriği fena değil gibi görünüyor ama gün içinde neden rezil kağıdın hareketine müsbet etkide bulunmamış hayret.
Son düzenleme : waktanw; 26-02-2018 saat: 20:19.
-
Günaydın dostlar.peşin konuşmuş olmayım ama. dünkü açıklamanın etkisiyle rezil kağıdın 8 li rakamlara geleceğini düşünüyorum.dun son yarım saatteki hafif hareketi de gösterge olarak düşünmek istiyorum doğrusu.
Son düzenleme : waktanw; 27-02-2018 saat: 09:51.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri