Sayfa 189/580 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. 3. çeyrek beklentisi ile ancak bir yere kadar.Yeni hikayeler lazım artık. O yüzden yakında yeni hikayeler yavaştan gündeme düşer diye düşünüyorum.

2. Maşallah 20 lerde halen...

yavaşş yavaşşş yataşşşş

3. an itibariyle bu günkü alım satımda +44.000 net alım yapılmış

Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    19,90 üzerinde kalmaya devam edip, bir süre (2-3 hafta belki de 3-4 hafta) yataya sarsa iyi olacak gibi.
    geçen hafta dile getirdiğim seviye olan 19,90 ın en azından altında kalmayışı benim açımdan birazcık ümit verici (veya karamsar düşünmeme biraz engel oluyor şimdilik).

5. KDV İndirimi şimdi de Yataşâ€™tan!
    Yataş yataklarda NET %30 indirimle birlikte %10 KDV indirimi Ağustos fiyatlarıyla devam ediyor!
    Üstelik belirli ürünlerde yorgan hediye!
    Ayrıca baza ve başlıklarda ise NET %35 indirim sizleri bekliyor.
    Son gün 31 Ekim. Kaçırmayın!
    Detaylı bilgi için tıklayın: https://www.yatasbedding.com.tr/…/...imdi-yatast…

anlaşılan yataş KDV indirimini çok beğenmiş reklama baksana

Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    KDV İndirimi şimdi de Yataşâ€™tan!
    Yataş yataklarda NET %30 indirimle birlikte %10 KDV indirimi Ağustos fiyatlarıyla devam ediyor!
    Üstelik belirli ürünlerde yorgan hediye!
    Ayrıca baza ve başlıklarda ise NET %35 indirim sizleri bekliyor.
    Son gün 31 Ekim. Kaçırmayın!
    Detaylı bilgi için tıklayın: https://www.yatasbedding.com.tr/â€...di-yatast…

anlaşılan yataş KDV indirimini çok beğenmiş reklama baksana
    ama böylesi bir iskonto "net satışlarını" tl bazında azaltacak. neyseki sadece yatakla sınırlı imiş.

7. Nuri Öztaşkın KDV indiriminin mutlaka uzatılması gerektiğini, yoksa sektörün zora girebileceğini söylemişti geçen ay. Demek ki KDV indiriminin etkisi yüksek düzeyde gerçekleşti. 9 aylıklarda göreceğimizi umuyorum.

bu abd ile yaşanan kriz kolay geçeceğe benziyor mu?

bugün başbakan da cumhurbaşkanı da tonu hiç te düşük olmayan açıklamalar yaparak abd ye yüklenmiş. henüz abd hükmetinden bir açıklama gelmedi. ama geldiğinde onun tonu düşük mü yüksek mi olacak? yüksek olursa abd ile sorun derinleşecek mecburen. düşük olursa türkiyeye karşı geri adım atmış mı sayacak kendini? en baştaki soru tekrar akla geliyor: bu iş kolayca çözüleceğe benziyor mu? çözümü aslında basit ama... aması derin konular. bence 2 seçenek var: (a) ya batı ile ilişkilerimiz mevcut düzleminden yepyeni bir düzleme oturacak, (b) ya da bir daha dikiş tutmayacak. en az problem çıkartacak seçenek (a) seçeneği elbette. ama bunu tesis etmek zorlu bir süreç ve epey bir süre (yıllar) gerektiriyor. batının türkiyeyeyi eşit bir paydaş olarak görmesi ve buna alışması kolay olacak mı bilemiyorum. karmaşık bir süreç olacak... her işte bir hayır vardır diyelim.
    Son düzenleme : cok400; 10-10-2017 saat: 21:13.

Sayfa 189/580 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •