Sayfa 189/864 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Türkçe'ye takıldıysanız Türkiye'de ki kullanımı demek istemiştim
    Üzerinize gelme gibi bir amacım yoktu, sizi üzdüysek özür dileriz
    Sayın Cool'dan ve burada ki birçok kişiden çok şey öğrendiğim ise doğrudur ama kimseyi kendime rol model olarak belirlemiyorum, herkesten öğrenebileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Türkçe'ye takıldıysanız Türkiye'de ki kullanımı demek istemiştim
    Üzerinize gelme gibi bir amacım yoktu, sizi üzdüysek özür dileriz
    Sayın Cool'dan ve burada ki birçok kişiden çok şey öğrendiğim ise doğrudur ama kimseyi kendime rol model olarak belirlemiyorum, herkesten öğrenebileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.
    Adiniza cok sevindim, buraya kadar gelmis olmaniz buyuk gelisme ve gelecek icin isik vaadediyor.

Eger yanlis hatirlamiyorsam 2-3 ay onceye kadar ogrenci oldugunuzu soylemistiniz ve ogrenme asamasinda pasta, grafik gibi ricalariniz oluyordu, asmis olmaniza sevindim.

Rol model alma konusunda hem fikir degilim, bence ornek alinmasi gerekli adamlar var bu forumda... Mesela yakalayin Cautionary'i sorun nicin sattigini... O adam bir cogunuz portakalda vitamin iken 3 hafta onceye kadar buralarda yaziyordu, ufurmuyordu , isi ogretmeye calisiyordu.

Bu baslikta ama 1 ama 2 kere Karahan'i gordugumu hatirlarim, aLL_the_oFFs gordum burada. Kentuf da vardi sanirim.
    Yakalayin bu adamlari sorun bakalim nicin buradaymistilar, nicin ayrilmislar, sattilarsa nicin satmislar.

Hadi, hepinize bol kazanclar dilerim. Mart 2020 de acar bakariz tahminlerimize, kim yakinsa onu kutlariz.

Evet öğrenciyim değerli yorumunuz için teşekkür ederim
    1-2 gün içersinde playstore'da bir uygulamamız olacak, ödevden 5 puan daha fazla alabilmek için 100 download sayısı gerekiyor.
    Filmler ve dizileri yakından takip ediyorsanız ve forumda olursanız sizin ve bütün forumdaşların desteğini beklerim

Mart için bir fiyat tahminim yok, sadece 19.70 seviyesini geçeceğine inanıyorum. Ama umarım sizin tahmininiz gerçekleşmez .
    Sayın cautionary ile daha önceden başka başlıklarda muhabbetim olmuştu sanırım bulup soracağım, teşekkürler tavsiyeniz için.
    Bol kazançlar dilerim.

4.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Adiniza cok sevindim, buraya kadar gelmis olmaniz buyuk gelisme ve gelecek icin isik vaadediyor.

Eger yanlis hatirlamiyorsam 2-3 ay onceye kadar ogrenci oldugunuzu soylemistiniz ve ogrenme asamasinda pasta, grafik gibi ricalariniz oluyordu, asmis olmaniza sevindim.

Rol model alma konusunda hem fikir degilim, bence ornek alinmasi gerekli adamlar var bu forumda... Mesela yakalayin Cautionary'i sorun nicin sattigini... O adam bir cogunuz portakalda vitamin iken 3 hafta onceye kadar buralarda yaziyordu, ufurmuyordu , isi ogretmeye calisiyordu.

Bu baslikta ama 1 ama 2 kere Karahan'i gordugumu hatirlarim, aLL_the_oFFs gordum burada. Kentuf da vardi sanirim.
    Yakalayin bu adamlari sorun bakalim nicin buradaymistilar, nicin ayrilmislar, sattilarsa nicin satmislar.

Hadi, hepinize bol kazanclar dilerim. Mart 2020 de acar bakariz tahminlerimize, kim yakinsa onu kutlariz.
    Eee eva pardon havva 😂forumu işgal etme de haydi git , cahilcuhela kadar şu foruma faydası olan bir adam değilsin , hep aldım sattım aldım deyip duruyorsun yürü git hadi , cool dan bahsetmişsin cool u biraz kendine örnek al onun kişiliğine sahip olmaya çalış ,

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    1-2 gün içersinde playstore'da bir uygulamamız olacak, ödevden 5 puan daha fazla alabilmek için 100 download sayısı gerekiyor.
    Filmler ve dizileri yakından takip ediyorsanız ve forumda olursanız sizin ve bütün forumdaşların desteğini beklerim

Mart için bir fiyat tahminim yok, sadece 19.70 seviyesini geçeceğine inanıyorum. Ama umarım sizin tahmininiz gerçekleşmez .
    Sayın cautionary ile daha önceden başka başlıklarda muhabbetim olmuştu sanırım bulup soracağım, teşekkürler tavsiyeniz için.
    Bol kazançlar dilerim.
    Her turlu destege hazirim, eger link paylasabilirseniz download destegi de atarim. Eminim diger forumdaslar da destek atacaklardir.

Cauti bu forumda kendisine ait baslikta yakalanabiliyor, sogolsun. Karahan, Kentuf, AlltheoFFs gibi adamlari lutfen twitterda yakalamaya calisin. Kolay kolay bulamazsiniz bu tur adamlari.

Bu gunku fenomenlere benzemezler.

6.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku

Bol kazançlar dilerim.
    Vay be ögrencisin bende ögrenciyim ilk kez forumda kendim gibi görmek çok güzel ....
    Yardımcı olduysam itibar puanı verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler .

7. Cauti hisse senedi yatırımını bayağı azalttı forumunda açıklamıştı. Ayrıca prim yapan bayağı bir hisseden erken ayrıldığını biliyorum.. Burda da ilk 19 a vurduğunda 20-25 aralığında sabitlenmesini bekliyordu..

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Keyifler yerindedir umarım...başlık sakinledi, traderlar gidince uzun vadeciler kaldı sanırım

Hızlı yükseliş sindirildi, tekrar hareketlendi hisse...umarım bu dalgada 20 üzerine atar ve 20-25 arasında son çeyrek bilançosunu bekler.
    Son klmsn yorumu

Sayfa 189/864 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •