-
İçeride PANDA var ULAS hissesine yaptıkları ortada aman diyem bilanço milanço hikaye yakmayın kendinizi. Twitterdan bakın görür nasıl pazarlıyor hisseyi PANDAya dikkat.
-
Tekrar yazıyorum PANDA ya inanışta bu hisseyi alanlar çok ağlar,panda alacağı komisyona bakar küçük yatırımcı kaybetmiş umrunda olmaz ,kendisi züğürtün tekidir patronlar diğer gruplar onu kullanır hisse pazarla komisyon verelim diye,oda sosyal medyada pazarlamaya çalışır,aylarca ulaş pazarladı sonuç hüsran .buda aynısı olacak göreceksiniz bilanço geldiğinde de göreceğiz günün en fazla düşen kağıdı olacak tıpkı Ulaş gibi.fazla değil 4 gün kaldı hepimizi göreceğiz.o gün hisse düşecek ve panda kağıdın beklentisi var diyecek herkese göreceğiz
-
Sorma ulaş pandadan sonra ne olur fena çakıldı yerlerde ve bilançosu muhteşem.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu ne 1 lot 1 lot oyuncak yaptılar hisseyi
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
yahu bırakın pandayı yavrusunu hissenin defter değeri 0,67 f/k 2,98 eskinden zarar yazardı şimdi kar yazıyor birileri söylüyor diye düşecek kalkacak olursa şirketler işimiz var bahse konu diğer şirket zaten durumu ortada yatırım tavsiyesi değildir
-
Yanii daha açık dersen
Kardeşim
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
yucel turan
açığı şu şirketi arayın biz size ortak olduk sosyal ortamda böyle böyle bi durum var yatırımcılarınızı bilgilendirin diye
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri