Sayfa 19/335 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 145 - 152 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. file:///C:/Users/MustafaBulent/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/IE/CGAAKOSU/agrita_arsa_tanitim_dosyasi.pdf
    agrita rasaları tanıtım dosyası pamir soyuer

2. https://pamirsoyuer.com.tr/wp-conten...im_dosyasi.pdf

ağrıta arsaları tanıtım dosyası....muharrem kayhan a ait olan agrita tohum a ait arazinin değeri.....

Tahta yarın ve cuma günün sinyalini kapanış değeri ile verecektir.... 2.2 üzerine atarsa umut var ...yoksa 2.1-2.2 arası dansa devam eder gibi duruyor....Sabah sağlam mal basılmış anlaşılan..............

4. Derdi ne kagidin acaba haber haber haberde geldi halaa 13- 14 calisiyo

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2,20 üstünde kalır devam eder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Tahta yarın ve cuma günün sinyalini kapanış değeri ile verecektir.... 2.2 üzerine atarsa umut var ...yoksa 2.1-2.2 arası dansa devam eder gibi duruyor....Sabah sağlam mal basılmış anlaşılan..............
    haber önceden içerden bilindiyse ki öyle görünüyor sabah atlayanlara vermiştir.

7. yeni alıcılarla 2.20 lerdeyiz....FLAMA kırıldı inşallah devamı gelir????????????

8. SATIŞ Yapanların maliyetinin ustune çıktıgımızda sonrada almaya İSTEKLİ alıcılar yaratılmış oluyor hata yaptıgını dusunen alacak yani o açıdan 2.21 ustu kapanış çok hoş olur.TERA ve ATA yeni geldi............yeni kurumların gelmesi guzel RYSAS şirketi inşaat yapacak diye 0.87 lerden 1.20 ustune çıktı bunu da degerlendirmeye almak gerek??

Sayfa 19/335 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •