Sayfa 19/324 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 145 - 152 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1. pay başına net aktif değeri 2,10 tl değil mi bu hissenin
    bu kadar baskı neden? ,her düşüşte daha da alırım ben bu hisseyi
    sabreder kazanırım...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2. bist100 99000 olmuş yatırım ortaklıkları sürekli düşüyor , bu işte bir yanlışlık var...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    Yanlışlık yok
    ECBYO portföyünden hisse senetleri oranını düşürdü.
    Deniz yatırım dipten topladi mallari (1-55 1-60) 1,82 seviyesinden itibaren dağıttı
    ikinci gün yine çıkar diye bir çok kişi aldı ama iki kademe çıkmadan satış yapmaya başladı..
    Spek istemediği sürece bu kağıt böyle hareket eder durur.
    Kağıtta o kadar fazla KY var ki çıkarır mı çıkarmazmı karar vermek zor...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4. Bana 2 kez 4 kademe trade ettirdi ama sonuncuda 1.66 aldım geri bastı...
    Bir süre buradayız 😀

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...

5. tahta yapıcı ciddi acımasız
    bu kadar aç gözlülük fazla
    satmayarak ben senin sabrını sınayacağım...

6. Tahta yapıcı falan değil su katılmamış Okyanus Çocuğu bunlar,para için her türden fırıldak çeviren ********lerin emir eri bunlar aşağılık kan emici sülükler ..bu şekilde kazandığınız haram parayı helalinden yemek nasip olur mu sanıyorsunuz? kendinizi dinleyin ve izleyin bu hareketler size nasıl geri dönecek zaman içinde anlarsınız paragöz sefiller.....

7. Ha gayret biraz daha düşür, düşürmek için zorlamaktan ıkınmaktan kıçın yırtılacak , patrona iyi iş yaptım diye yalakalanırsın artık oda bahşişini verir iştende çıkarmaz seni iyi iş çıkardı bu şaklaban diye ....

8. batık fiyata geldi , artık dümeni hızla yukarı kırması lazım lakin pay başı aktif değeri 2,11 ve riski de azalttığına göre artık yukarı sert bi şekilde 1,70'lere tırmanmalı
    ancaktahtacı denen okyanus çocuğu ne der acaba?

Sayfa 19/324 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •