Artan

32,56 10 17:00
78,65 10 13:55
42,24 10 13:55
110,20 9.98 16:57
410,75 9.97 16:51
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 17:01
10,69 -9.94 17:00
146,70 -9.94 16:56
14,22 -8.2 17:00
106,50 -7.63 17:00
Azalan Hisseler

İşlem

8.149.972.515,63 17:01
7.124.831.453,75 17:01
6.410.931.301,55 17:01
5.575.873.564,50 17:01
5.295.813.880,08 17:01
Tüm Hisseler
Sayfa 19/957 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Darktemplar Yazıyı Oku
    İsrail'de bir araştırma merkezinin ′koronavirüs aşısını geliştirdiği′ iddia edildi
    https://bundle.app/uVGBALXo
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    israil in corona virüs aşısı geliştirdiği iddaa edilmiş.
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    #sondakika İsrail de corona aşısı geliştirildiği söylentileri dönüyor
    Koronavirüs 110'dan fazla ülkeye yayıldı ve her gün binlerce yeni vaka tespit ediliyor.
    Şu anda insanları bu virüsten koruyabilecek bir aşı bulunmuyor.
    Peki böyle bir aşının bulunması ne kadar sürebilir?
    Koronavirüs aşısı ne zaman çıkacak?

Araştırmacılar Covid-19 hastalığına yol açan Sars-CoV-2 virüsüne karşı çeşitli aşılar geliştirdi ve bunların hayvanlar üzerindeki deneyleri başlamak üzere.

Bilim insanları insanlı deneyleri 2020 sonuna kadar tamamlayabilse bile bu aşıyı kitlesel olarak üretmek de zor bir iş olacak.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Cogu kisinin bildigi yanlis bir seydir bu. Aa bile bilmiyor. Abd nin baskenti washington degil, wsshington dc dir ve hic bir eyalete bagli degildir.

Bu da boyle gereksiz bir bilgi iste [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Önemli bilgi ,ben bilmiyordum,sayende öğrenmiş oldum.
    Küçükken şaşırtmalı kelime oyunu oynardık.
    De bana York,york,york.
    Soru;ABD nin başkenti neresi?
    Cevap; genelde New york olurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Cogu kisinin bildigi yanlis bir seydir bu. Aa bile bilmiyor. Abd nin baskenti washington degil, wsshington dc dir ve hic bir eyalete bagli degildir.

Bu da boyle gereksiz bir bilgi iste [emoji3]

Başkent olduğu doğru değil mi? Direk federal devlete bağlı olduğu için en yetkili belediye başkanı. Dc yani district of columbia diye geçer. Başkanlıkta oy hakları yok. Ama washington başkent diye geçiyor.. nasıl yanlış olabilir ki.. ha oradaki çinliler dc diyor direk orası ayrı ama resmiyette öyle değil mi
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Başkent olduğu doğru değil mi? Direk federal devlete bağlı olduğu için en yetkili belediye başkanı. Dc yani district of columbia diye geçer. Başkanlıkta oy hakları yok. Ama washington başkent diye geçiyor.. nasıl yanlış olabilir ki.. ha oradaki çinliler dc diyor direk orası ayrı ama resmiyette öyle değil mi
    Eksi seylerde cocuk guzelce aciklamis. Soyle

washington eyaletinin başkent washington dc ile hiçbir alakası yok. başkent diye bilinen yer zamanında tartışmalara sebep olmuş ve bu tartışmaların sonunda hiçbir eyaletin toprağında olmamasına karar verilmiş. virginia ve maryland'den alınan küçük birer toprak parçası ile başkent oluşturulmuştur. dc kısaltmasının açılımı "district of columbia" (kolumbiya bölgesi)'dir. beyaz saray, abd kongresi, abd yüksek mahkemesi, dünya ülkelerinin büyükelçilikleri, kabine sekreterlikleri (bakanlıklar) gibi bütün federal kurumlar bu kentte yer alır. kendi başına bir eyalet değildir ve hiçbir eyaletin sınırları içinde yer almaz. doğrudan federal devlete bağlıdır ve valisi de yoktur. ama kentin yönetimi için belediye başkanı seçilir. adamların zamanında başkentin herhangi bir eyaletin sınırları içinde yer almasının o eyalete çok büyük bir ayrıcalık sağlayacağı düşüncesiyle böyle bir yola başvurmaları takdir edilesi gerçekten.

5. ABD ETF ler.

GARAN BIST de biraz pahalı kaldı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Irak'ta askeri üsse saldırı: 2'si ABD askeri, 3 ölü -AA

WASHINGTON (AA) - Irak'ta Taci Askeri Üssü'ne düzenlenen roketli saldırıda, 2 Amerikan askeri ve 1 İngiliz'in öldüğü, 11 askerin ise yaralandığı bildirildi.

ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon Sözcüsü Albay Myles Caggins, "Koalisyon, 11 Mart'ta yerel saatle akşam 07.35'te 15 küçük roketin, Irak'taki koalisyon kuvvetlerinin bulunduğu Taci Kampı'na atıldığını teyit ediyor. Saldırıyla ilgili değerlendirme ve soruşturma devam ediyor." ifadesini kullandı.

Caggins, saldırıda ölü ve yaralı olup olmadığına ilişkin bilgi paylaşmazken, Amerikan medyasına konuşan ABD'li yetkililer, 2 ABD askerinin yanı sıra 1 İngiliz'in öldüğünü ve 11 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Saldırının, Katyuşa roketleriyle düzenlediğini bildiren yetkililer, DEAŞ'ın elinde bu silahların bulunmadığına, söz konusu saldırının da İran'a yakın gruplarca yapılmış olabileceğine dikkat çekti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Burası benim ABD de ofisim,çalışanlarım paylaştılar,bu soruyu bana neden soruyorsun?
    Öyle mi değil mi? Öyleyse biz boşa bu işi yapıyoruz)

Öyle mi değil mi? Öyleyse biz boşa bu işi yapıyoruz)
    Şaka tabi ki.
    Yanıt;bilmiyorum.

Sayfa 19/957 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •