Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    yarına fikri olan varmı...
    Tabi ki. Şu an 119.700 den bir uzunum var.

Ben stratejiye göre hareket ederim. Stratejimi açıklayayım. Asla bir stratejiye bağlı kalmadan yatırım yapmadım. 28 Şubat 2020 günü hariç.

Toplam nakitim 200bin civarı. Tüm parayı'da burada kazandım. Ana parayı çektim zaten.

120 altında şort olmam.

119.700 ilk işlem long. Her 1500 puanda aşağıdan bir adet long.
    118,200
    116.500 ....

Ama değişik vadelerden yapacağım işlemleri. 4.Ay, 6.ay, 8.ay. Baz 4.ay olacak.

Viobta 100 bine kadar alacağım. Altına gelirse bekleyeceğim. 17-18 kontrat yapar. 3000 üstten satarım. Amaç kontrat biriktirmek. 4 Kez yaparsam işlemi 1 kontrat bedavaya gelir. Ne kadar biriktirebilirsem artık onları da 130 civarı satarım.
    Yani benim için 120-100 arasında dalgalanması o kadar çok iyidir. Kazandığım parayı başka hesaba atıp long olup orada uzun vadeli tutuyorum. Eğer 100 altında direk gelirse yani hiç al sat yapmadan gelirse al kes yapıp kara geçmesini bekliyorum.

Bazı hisseleri de takibe aldım. Onları da almak için kollayacağım. Ama bir defada alım değil. Kademeli alım.

İyi kazançlar.

Ama kimseye tavsiye değildir. Yatırım tavsiyesi değildir.

2. ABD ETF ler.

GARAN BIST de biraz pahalı kaldı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Onu maksimum ülkeler için derler. O yüzden ülkelere risk dağıtılır, tüm dünya aynı neden ile problem yaşıyor ise ben buna hazırdım demek zor.

Globalciler krizi körüklüyor olabilir, bakın birleşmezsek batarız mesajı veriyorlar.
    Tamda yahudilerin tek dünya düzeni istemesi gibi

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Irak'ta askeri üsse saldırı: 2'si ABD askeri, 3 ölü -AA

WASHINGTON (AA) - Irak'ta Taci Askeri Üssü'ne düzenlenen roketli saldırıda, 2 Amerikan askeri ve 1 İngiliz'in öldüğü, 11 askerin ise yaralandığı bildirildi.

ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon Sözcüsü Albay Myles Caggins, "Koalisyon, 11 Mart'ta yerel saatle akşam 07.35'te 15 küçük roketin, Irak'taki koalisyon kuvvetlerinin bulunduğu Taci Kampı'na atıldığını teyit ediyor. Saldırıyla ilgili değerlendirme ve soruşturma devam ediyor." ifadesini kullandı.

Caggins, saldırıda ölü ve yaralı olup olmadığına ilişkin bilgi paylaşmazken, Amerikan medyasına konuşan ABD'li yetkililer, 2 ABD askerinin yanı sıra 1 İngiliz'in öldüğünü ve 11 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Saldırının, Katyuşa roketleriyle düzenlediğini bildiren yetkililer, DEAŞ'ın elinde bu silahların bulunmadığına, söz konusu saldırının da İran'a yakın gruplarca yapılmış olabileceğine dikkat çekti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

5.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku

Brokerlar hala umutlular.
    O ortadaki makinanın algoritmik robot çalıştıran sistem olma ihtimali yüzde kaç??
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    O ortadaki makinanın algoritmik robot çalıştıran sistem olma ihtimali yüzde kaç??
    Burası benim ABD de ofisim,çalışanlarım paylaştılar,bu soruyu bana neden soruyorsun?
    Bayanın göğüslerinin %100 silikon olduğunu söyleyebilirim.

Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Tabi ki. Şu an 119.700 den bir uzunum var.

Ben stratejiye göre hareket ederim. Stratejimi açıklayayım. Asla bir stratejiye bağlı kalmadan yatırım yapmadım. 28 Şubat 2020 günü hariç.

Toplam nakitim 200bin civarı. Tüm parayı'da burada kazandım. Ana parayı çektim zaten.

120 altında şort olmam.

119.700 ilk işlem long. Her 1500 puanda aşağıdan bir adet long.
    118,200
    116.500 ....

Ama değişik vadelerden yapacağım işlemleri. 4.Ay, 6.ay, 8.ay. Baz 4.ay olacak.

Viobta 100 bine kadar alacağım. Altına gelirse bekleyeceğim. 17-18 kontrat yapar. 3000 üstten satarım. Amaç kontrat biriktirmek. 4 Kez yaparsam işlemi 1 kontrat bedavaya gelir. Ne kadar biriktirebilirsem artık onları da 130 civarı satarım.
    Yani benim için 120-100 arasında dalgalanması o kadar çok iyidir. Kazandığım parayı başka hesaba atıp long olup orada uzun vadeli tutuyorum. Eğer 100 altında direk gelirse yani hiç al sat yapmadan gelirse al kes yapıp kara geçmesini bekliyorum.

Bazı hisseleri de takibe aldım. Onları da almak için kollayacağım. Ama bir defada alım değil. Kademeli alım.

İyi kazançlar.

Ama kimseye tavsiye değildir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    viopta paçal tehlikeli..ben yerinde olsam şayet 99.300 aşagı kırılırsa şort açar spotta hisse toplardım..aşagı gidiş devam ederse spotun zararını viop karşılar..diplere geldiğinde şortu kapatıp longa dönersin..duble kazanc..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Burası benim ABD de ofisim,çalışanlarım paylaştılar,bu soruyu bana neden soruyorsun?
    Öyle mi değil mi? Öyleyse biz boşa bu işi yapıyoruz)

Sayfa 18/1002 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •