Originally Posted by
NONAME
Tabi ki. Şu an 119.700 den bir uzunum var.
Ben stratejiye göre hareket ederim. Stratejimi açıklayayım. Asla bir stratejiye bağlı kalmadan yatırım yapmadım. 28 Şubat 2020 günü hariç.
Toplam nakitim 200bin civarı. Tüm parayı'da burada kazandım. Ana parayı çektim zaten.
120 altında şort olmam.
119.700 ilk işlem long. Her 1500 puanda aşağıdan bir adet long.
118,200
116.500 ....
Ama değişik vadelerden yapacağım işlemleri. 4.Ay, 6.ay, 8.ay. Baz 4.ay olacak.
Viobta 100 bine kadar alacağım. Altına gelirse bekleyeceğim. 17-18 kontrat yapar. 3000 üstten satarım. Amaç kontrat biriktirmek. 4 Kez yaparsam işlemi 1 kontrat bedavaya gelir. Ne kadar biriktirebilirsem artık onları da 130 civarı satarım.
Yani benim için 120-100 arasında dalgalanması o kadar çok iyidir. Kazandığım parayı başka hesaba atıp long olup orada uzun vadeli tutuyorum. Eğer 100 altında direk gelirse yani hiç al sat yapmadan gelirse al kes yapıp kara geçmesini bekliyorum.
Bazı hisseleri de takibe aldım. Onları da almak için kollayacağım. Ama bir defada alım değil. Kademeli alım.
İyi kazançlar.
Ama kimseye tavsiye değildir. Yatırım tavsiyesi değildir.
viopta paçal tehlikeli..ben yerinde olsam şayet 99.300 aşagı kırılırsa şort açar spotta hisse toplardım..aşagı gidiş devam ederse spotun zararını viop karşılar..dip
lere geldiğinde şortu kapatıp longa dönersin..duble kazanc..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri