tav bilanço geldi berbat az çok thy ninde ne geleceği belli.
8 kere uçtum temmuzda antalyaya durum içler acısı.
bir kere akşam sekizden sonra uçak yok diye gidememiştim.
Düşünsene temmuz ayı Antalyaya 20:00 den sonra uçak yok.
Anadoluda köylere böyle olurdu akşam son minibüs 19:00 da gibi.
Ona yetiştin yetiştin yoksa ilçede kalırdın.
Antalyayada böyle olmuştu temmuzun ikinci haftası dünyanın en büyük havalimanı diye övündüğümüz yerden.
2 Ağustosa kadar ilan ettiler navtex...
ben bunları biraz tanıdıysam bu perşembe piyasalar kapanana kadar beklerler, sonra artık cuma mı olur cumartesi mi bilemem ama bayram tatilinde piyasada kriz riski yokken meis açığından bir tur attırıp geri getirirler "anlaşmalı" olarak... arama marama yapmaz ama yaptık denir içeriye... yersen...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Dünyanın en pahalı doğalgazını alıyoruz rusyadan 2 katından fazla paraya. Kim biliyor kim ilgilenıyor.
S400 ler nerde kuruldumu dıyorsun verdikleri cvp kuruldu nerde kuruldu dıyorsun devlet aklı diyor cıkıyor işin içinden.
F35 lere milyar dolar yatırdın parada gitti f35 e abd el koydu diyorsun. Reisin bildiği vardır dıyor.
Katara her yer satılıyor dıyorsun yunanamı satılsaydı dıyor
Herşeye ama herşeye cvp ları var. Bilmediği herşeyide devletin aklı reisin beyni diye geçiştiriyorlar.
İnanılmaz bir dönemdeyiz medya düzgün olsa hala su saatte oturumlar ayasofya güçlü türkiye şahlandık ucuyoruz kacıyoruz. Bu nedir ya
Arkadeşler S400 ler devreye alınmış ya
YİĞİT BULUT
@yigitbulutt
·
24 Tem
Sürekli soruyorlar “S-400’ler aktif mi”...
Bunu anlamanın tek bir yolu var; “Türkiye’ye gereken cezayı vereceğim” diyen Macron ve “Türkiye baş belasıdır” diyen Miçotakis birleşecekler ve jetlerini iddia ettikleri hava sahasına gönderecekler!
HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZTürkiye BayrağıKırmızı kalpKırmızı elma
Yer İmleri