Sayfa 19/1006 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Aynen öyle merkel fırcayı kayınca antalya da demirli. Bunu türkiyede kaç kişi biliyor haber bile olmuyor. Medya bukdr önemli işte.

Birilerine kalsa yunanlara kafa tuttuk gemımız arama calısma yapıyor felan filan anlatsanda anlamıyor.
    Eyyy Merkel sen kimsin yaaaa

Almanya bizi kıskaniyeahh.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam bilanço gelince ben çalışırım gördüğümü paylaşırım. Bir olumlu bakma sebebim de yurt dışı birkaç hava yolu zararları umduğum kadar kötü gelmedi. Teknik Nötr keşke bu kadar artmasa hala diplerde olsaydı ama temel olarak umut vaat edebilir nasıl yönetildiğine bağlı olarak bu dönemde. Çok yüksek beklentiye girmeden takipteyim uzak uzak
    tav bilanço geldi berbat az çok thy ninde ne geleceği belli.

8 kere uçtum temmuzda antalyaya durum içler acısı.

bir kere akşam sekizden sonra uçak yok diye gidememiştim.

Düşünsene temmuz ayı Antalyaya 20:00 den sonra uçak yok.

Anadoluda köylere böyle olurdu akşam son minibüs 19:00 da gibi.

Ona yetiştin yetiştin yoksa ilçede kalırdın.

Antalyayada böyle olmuştu temmuzun ikinci haftası dünyanın en büyük havalimanı diye övündüğümüz yerden.

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    S.a arkadeşler
    Yeni sayfa hayırlı olsun
    Ben açtım olmadi Bozkurt abi açtı olmadi

Ayhan abi inşallah senin ki olur bu ne la arkadeş gömü bulmuşlar gibi dik ve diri borsamız var arkadeşler

Bu arada ne kaçırdık yok olduğumuzda

Fena kavga çıkmış harelde
    ne kavgası......

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Aynen öyle merkel fırcayı kayınca antalya da demirli. Bunu türkiyede kaç kişi biliyor haber bile olmuyor. Medya bukdr önemli işte.

Birilerine kalsa yunanlara kafa tuttuk gemımız arama calısma yapıyor felan filan anlatsanda anlamıyor.
    2 Ağustosa kadar ilan ettiler navtex...

ben bunları biraz tanıdıysam bu perşembe piyasalar kapanana kadar beklerler, sonra artık cuma mı olur cumartesi mi bilemem ama bayram tatilinde piyasada kriz riski yokken meis açığından bir tur attırıp geri getirirler "anlaşmalı" olarak... arama marama yapmaz ama yaptık denir içeriye... yersen...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Dünyanın en pahalı doğalgazını alıyoruz rusyadan 2 katından fazla paraya. Kim biliyor kim ilgilenıyor.

S400 ler nerde kuruldumu dıyorsun verdikleri cvp kuruldu nerde kuruldu dıyorsun devlet aklı diyor cıkıyor işin içinden.

F35 lere milyar dolar yatırdın parada gitti f35 e abd el koydu diyorsun. Reisin bildiği vardır dıyor.

Katara her yer satılıyor dıyorsun yunanamı satılsaydı dıyor

Herşeye ama herşeye cvp ları var. Bilmediği herşeyide devletin aklı reisin beyni diye geçiştiriyorlar.

İnanılmaz bir dönemdeyiz medya düzgün olsa hala su saatte oturumlar ayasofya güçlü türkiye şahlandık ucuyoruz kacıyoruz. Bu nedir ya

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Dünyanın en pahalı doğalgazını alıyoruz rusyadan 2 katından fazla paraya. Kim biliyor kim ilgilenıyor.

S400 ler nerde kuruldumu dıyorsun verdikleri cvp kuruldu nerde kuruldu dıyorsun devlet aklı diyor cıkıyor işin içinden.

F35 lere milyar dolar yatırdın parada gitti f35 e abd el koydu diyorsun. Reisin bildiği vardır dıyor.

Katara her yer satılıyor dıyorsun yunanamı satılsaydı dıyor

Herşeye ama herşeye cvp ları var. Bilmediği herşeyide devletin aklı reisin beyni diye geçiştiriyorlar.

İnanılmaz bir dönemdeyiz medya düzgün olsa hala su saatte oturumlar ayasofya güçlü türkiye şahlandık ucuyoruz kacıyoruz. Bu nedir ya
    Zenginleşeni anlıyorum. Sistemin devamını tabi ki ister.Günah sevap onlara ait.
    Ama afedersin kıçında donu olmayan vatandaşta hala memnunsa ne diyeyim. Aç yatan ben değilim. Allah herkese akıl vermiş.

7. Arkadeşler S400 ler devreye alınmış ya

YİĞİT BULUT
    @yigitbulutt
    ·
    24 Tem
    Sürekli soruyorlar “S-400’ler aktif mi”...

Bunu anlamanın tek bir yolu var; “Türkiye’ye gereken cezayı vereceğim” diyen Macron ve “Türkiye baş belasıdır” diyen Miçotakis birleşecekler ve jetlerini iddia ettikleri hava sahasına gönderecekler!

HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZTürkiye BayrağıKırmızı kalpKırmızı elma

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Acil şekilde kuzunun hissenetten banlanmasını bekliyorum

Geçen kuzu gelmiş şelale de 70 bin hedefi vermiş

O hedefi verdiğin den beri işim gücüm ters gidiyor ��

Zorladıkça zorluyor zorladıkça zorluyor
    Kuzuyla aynı pozda olmak beni çok tedirgin. Ediyor keşke pozunu bilmeseydim
    aksine bilmen faydali , ne diyorsa tersini yaptigin zaman kazanc kacinilmazdir ... dene gor ...

Sayfa 19/1006 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •