Siz hala 71 bin takipçili insanların sözlerini dinleyin.
Demekki mürüdi olmuşsunuz
ama yakındır onada değer spk o zaman görürüm sizi
zamanında derin baba ya değdiği gibi
adama doğruları söyledim diye beni engelledi
Birisi diyor ki solakoğlu hakkında söylediklerim yalan diye
kardeş sen iyi takip etmiyorsun demek ki solak efendiyi
solak efendi
balina avcısı'nın twetter üzerindeki canlı yayınına katıldı
orada söyledi enerji şirketleri ile ilgili sözlerini biz yalan söylemiyoruz
patazoğlu sözüm sana
yarin acilisi yapacagiz.
enerji sektroru guncel bir durumda
ozellikle çin tarafindan gelen elektirik ile ilgili haberler, dogalgaz ve petrol fiyatlarindaki yulselis
ben olumlu ve guzel bir acilis bekliyorum ama uzun soluklu olurmu "naten ve esen ve biotrend" gibi bilemiyorum.
tekrar ifade ediyorum aydem ve galata ile bu hisseyi karistirmamak lazim, evet arz buyuklugu olarak benziyor ama hisse dagilimi acisindan cok farkli.
bakalim artik hakkimizda hayirlisi
"yatırım tavsiyesi değildir"
Galata wind ve Aydem tamamen ortak satışı idi yani bütün para satışı yapan ortağın kasasına girdi şirketlerin kasasına tek kuruş girmedi (şimdi gereksiz biri Aydem'de 50 milyon şirketin kasasına girdi falan diyecektir o miktar halka arz masraflarına gitti), Maren'de ise halka arzdan elde edilen bütün gelir yani 863 milyonun tamamı şirketin kasasına girdi.
160 milyon lotluk gwind bugun %9 yukseldi.Bundaki tüm lotlar küçük yatırımcidayken bu neden tavan olmasin? Hisseye guvenmeyip almayanlar az lot alanlar hisse duser diyor benim daha onceki mesajimda kastettigim 100 milyon lot beklemesini beklerim derken tam 09.40 daki ilk fiyat ve lot olusumundan bahsediyorum .Kimmer de ilk gün 180 2.gün 160 milyon lot bekleyenle acildi .Daha sonra silindi bundada 9.40 acilisi yuksek olacaktir ama tavana kucuk yatirimci tarafinfan fazla satis lot girilirse kurumsallar emir silecektir .Kendi dusuncelerim olup yatirim tavsiyesi degildir.
elektrik doğal gaz petrol coşmuş gidiyor. enerji kesintileri başlamış çinde. global olarak enerji kesintileri olabilir denilirken güneş enerjisi şirketine ortak olduk. mal almayan çakallar da hisseyi kötüleyip alttan mal kapma peşinde. hoşt köpek sürüsü sizi. ekmek kıt iken un fabrikasını bile kötüler bunun gibiler.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri