Originally Posted by Dore Nzdusd işlemleri yapıyorsunuz.. Basarilar Bende gbpnzd izlemedeyim Çok volativ bir parite bir ara bakın lütfen hareketlerine Gbpnzd.. Bir kere daha yazayım. Çok volativ.. Hoşuma gidiyor 1.9130 hedefim var. Fiyat şu an 1.9030.. Izliyorum bu pariteyi çözüp bitiricem..
Son düzenleme : Dore; 29-12-2022 saat: 19:31.
Originally Posted by Dore Gbpnzd.. Bir kere daha yazayım. Çok volativ.. Hoşuma gidiyor Şimdi bakacam... Televizynda Kemal Sunal filmi var - aklım orda
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Originally Posted by Dore Merhabalar Selim bey 1 Ocak beklemenize gerek yok işlemlere başlayın bence.. Ben de alım girerim benden günah giti - giriyorum bu işleme Sermayenin %14 'ünü risk ederek girdim işleme. SL: 134,701 Bismillah!!!!
Originally Posted by selym benden günah giti - giriyorum bu işleme Hadi buyurun.. Sizi gaza getirdim Ben de alım giricem küçük bir miktar.. Fakat Altın vurusluk sinyallerde acımam hesabı direk katlarım
Şu an altin vurusluk bir alis pozisyonu vardi demida kaçırdım ama reelde kacirmadim 133 aldım 133.45 saticam.. Insallah
Originally Posted by Dore Şu an altin vurusluk bir alis pozisyonu vardi demida kaçırdım ama reelde kacirmadim 133 aldım 133.45 saticam.. Insallah Çok yuklendim Allah sonumu hayır etsin Şu an fiyatı 133.25.. 133.45 de kapanacak bende yılbaşı ikramiyesi gibi birsey kazanicam fx den inşallah..
Originally Posted by Dore Çok yuklendim Allah sonumu hayır etsin Şu an fiyatı 133.25.. 133.45 de kapanacak bende yılbaşı ikramiyesi gibi birsey kazanicam fx den inşallah.. Siz alım mı yaptınız? Hem de reelde ??? :O Allah affetsin
Originally Posted by selym Siz alım mı yaptınız? Hem de reelde ??? :O Allah affetsin Yazamadım yogundum.. Bir maaş ikramiye kazanicam 133.45 den kapanırsa.. Ve benim tatilim başladı ayy cok mutluyum
Forum Rules
Yer İmleri