Sayfa 19/30 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 236 madde; 145 - 152 arası.

Konu: MACKO - Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Son anda düşüş derinleşti sağlık olsun.Maçko ya güveniyorum o yüzden bende kredisi fazla ytd..
    %300 bedelsiz oranı çok iyi oran karlılık devam ederse 3 yıl 5 yıl sonra o zaman değeri iyi anlaşılır hisse fiyat performansı çok iyi değil daha iyi olmak zorunda karlılığına göre zaten şirket 1 yıllık geri alım programını açıkladı..sabır diyelim ytd..
    Tekrar düşüncelerimi yazmakta fayda var siyasi ortam yatışmadığı sürece güven sorunu olduğu sürece borsada hisselere yatırım yapılmaz daha önce de yazdım xu100 seviyelerini ayı piyasasında..maçkolik hissesi küçük hisse belki olumlu ayrışma yaşamaya devam etme ihtimali yüksek lakin xu100 1 yada 2 yıl kendine gelemez banka hisselerinin düşüş yaşadığı yerde xu100 bitmiştir sanayi hisseleri de hikaye onlar zaten 3 yıldan beri enflasyonda bittiler ytd..Don kişot gibi elimizde kılıçla yel değirmenlerine koşuyoruz yaparsa Maçkolik yapar ytd.

Maçkolik çarşamba bölünmüş fiyattan işlem görecek..Hayırlısı olsun...
    Son anda iyi kapattı seansı Maçko ytd..
    Şirket bugünde paylarında geri alım yapmış..
    Vallahi tebrikler böyle zayıf piyasada şirket paylarına sahip çıkıyor..

Yanlış yazmışım bugün bölünmüş olacak maliyetim 28 TL maçkolik

Şirket paylarına sahip çıkmaya devam ediyor karlılık devam ederse mızrak çuvala sığmaz derler ytd...
    10 sene sonra yapay zeka bir çok mesleği bitirecek.Maçkolik her şeye hazır olmalıdır.30 sene önce gazete satışları vardı bugün kimse evine gazete satın almıyor onun gibi 70 yaş grubu azınlık günlük gazete okuyor örnekler çoğaltılır ytd...

XU100 düşüş yaşamaya devam ediyor daha önce de yazdım 1 yıl yada 2 yıl düşüş trendi devam edecek gözüküyor..Ons altın 2024 yılında kazandırdı 2025 yılında da kazandırmaya devam edecek gözüküyor..Maçko seansı iyi kapattı.Don kişot gibi ellerimizde kılıçlarla yel değirmenlerine koşuyoruz Maçko prim yapmasını hem bekliyor hem yolunun uzun olduğunu düşünüyoruz ytd...

Maçko bugünde iyi kapattı seansı..şirketin paylarında geri alım yapması yükseliş trendinde etkili olduğu gerçek ytd..
    Lot adedinin ne olduğu önemli değil önemli olan piyasada algı ve bu algı olumlu şirket buradayım bekliyorum diyor ytd..
    Neyse işler yolunda maçko da keyif almak gerekir ytd..
    Son düzenleme : anadolulu alp; 17-04-2025 saat: 20:39.

XU100 ayı piyasasında düşüş trendinde kapanış 9,396 bugün %1,40 yükseliş sadece yükseliş o kadar ytd..
    Merkez bankası doğru karar vermiştir faizi arttırması doğru karardır eğer faiz düşüşü olsa piyasada algı çok kötü olurdu rasyonel olunmak zorunda neyse...

Maçko da esas hikaye 2026 dünya kupası o zaman karlılıkta yükselme eğilimi artarak devam edebilir ytd..
    Bir yıl civarı zaman var dünya kupasına sıkıntı olan xu100 borsa hissede hiç bir olumsuzluk yok ytd...
    Bazıları temettü diyor..temettü boş iş küçükler için temettü veriyor hisse yukarı gidecek yok öyle bir olay en kral hissede temettü vermesi hikaye olamaz ona inanan aptallar olabilir o ayrı konu hele de bizim borsada maliyet yap bekle temettüyle zengin ol borsası değil saflar ki bunlar okumuş saflar temettüye inanmaya devam ediyorlar şaka gibi..Hikaye belli Maçko da 2026 futbol dünya kupası karlılığın artarak devam etmesidir ytd...

Sayfa 19/30 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •