Sayfa 19/548 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 145 - 152 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

2. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

3.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    25 milyon kar bekliyordunuz, beklentinizin 1/3'ü geldiği halde sevincinize hayranım. asıl Alnus menkul satışı keserse şükretmek lazım. yoksa kafa kaldıramıyor hisse. bol kazançlar
    Geçen yılki 3 aylığı bilmeden tahminde bulunmuştum.Bazı şirketlerin mevsimsel olarak karlılıkları belli dönemlere yığılır.DGZTE geçen yıla kıyasla karını % 165 artırmış aynı dönemde enflasyon % 10 civarında.Tüm rasyolarda olumlu gidişat devam ediyor.Son 1 ayda garanti 285 bin lot almış alnus ise 140 bin lot satmış.Alnusun satışları zannımca bitmek üzere.Alımlarda giderek hızlanıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Geçen yılki 3 aylığı bilmeden tahminde bulunmuştum.Bazı şirketlerin mevsimsel olarak karlılıkları belli dönemlere yığılır.DGZTE geçen yıla kıyasla karını % 165 artırmış aynı dönemde enflasyon % 10 civarında.Tüm rasyolarda olumlu gidişat devam ediyor.Son 1 ayda garanti 285 bin lot almış alnus ise 140 bin lot satmış.Alnusun satışları zannımca bitmek üzere.Alımlarda giderek hızlanıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Alnus'un takasında yaklaşık 750 bin lot daha var. ne kadar daha satacak biz bilemeyiz tabi. umarım satışları keser önümüzdeki hafta. bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    Alnus'un takasında yaklaşık 750 bin lot daha var. ne kadar daha satacak biz bilemeyiz tabi. umarım satışları keser önümüzdeki hafta. bol kazançlar
    Tahminimce alnus yukardan satıp aşağıdan almak istiyor ama fiyatlar gittikçe yukarı gidiyor.Bu yüzden alnus satış için tribüne çekilip beklemeyi tercih edebilir.Bu arada herhangi bir hisseyi alan herkes birgün satmak için alıyor yani alnusun bir gün satnus olacağı belli.

Son 3 aylık nakit değişim tablosu :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Bugün alnus 48 bin lot almış .Tahtada büyük oyunculardan.Garantide sürekli alıyor.

Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    KAP haberi:Finansal duran varlık edinimi:

Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nın % 25 'ini satın aldı.Şirket bildirimde çağrı yükümlülüğü doğmadığını iddia etmekdedir.Ancak ben SPK'ya başvuru yapacağım.Çağrı hakkı doğar çünkü 20 milyon para yatırıyorlar.Öncü biber salçası değil grup içi şirket.Örtülü kazanç aktarımı sayılma ihtimali var.
    Öte taraftan Öncü 2016 yılında 8 milyon TL.kar açıklamış.Ne gibi iştirakleri var meçhul.

Öncü 63.817.190 tl. öz sermayeli şirket.

YTD
    Son düzenleme : iki gozum; 03-05-2017 saat: 21:03.

Sayfa 19/548 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •