Sayfa 190/1006 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Evet araştırdım ve şu sunucu çıkardım. yazdıklarında bir nebze doğruluk var ama bu doğruluğu yanlış biçimde aksettirmenden dolayı yadırgadım. olayın aslı şu Peygamberimiz zamanında ashabın biri midesi çok rahatsızlanıyor duramaz hale geliyor. tabi o zamanlar doktor yok eczane yok. orada deve sidiği içmesi isteniyor ve şifa buluyor. ama o durum sadece o an ve o zat için yoksa idrar necistir. hatta dediğiniz gibi hacda bunu deneyenler olmuş ateşlenip komalık olmuşlar. Bir TV ye çıkmış bundan bahsetmiş diğeri bir kavanozla gelmiş iç. Şöyle düşün yılanın zehirinin panzehiri nedir yılanın zehiri pek yılan sokulan birine direk zehiri içir ne olur. Sözde iki bilim adamı luzumsuz bir gündem işgal etmiş. Mesela Red Bul içermisini bilmiyorum hiç içmedim ama neden yapılıyormuş mesela. Boğa sperminden. Şimdi git adama desen direk boğa sipermi iç bir kavanoz önüne koy. muhabbet ona dönmüş. Zaruret halinde ölümnle karşı karşıya isen domuz eti de alabilisin alkol de ama sadece hayatta kalmak için dinimiz buna izin veriyor ama işi uzatıp keyfi hale getirirsen iş başka. Deve sidiği bir defaya mahsus o dönemde kullanılmış. ha o günden sonra şifa diye ne içen ne de tavsiye eden olmuş.

baştan aşağıya saçmalık yazdıklarınız kusura bakmayın ama yazıda cehalet akıyor.. yazdıklarınızı bi gogolea bakıp aratsanız bunların safsata olduğunu göreceksiniz ..

saşmalık 1 : panzehir yılan zehiri değildir .. panzehir tam olarak yılan zehrine karşı üretilen antikordur .. nasıl üretilir peki ? öncelikle yılan zehiri bu zehire karşı güçlü olan canlılara enjekte edilir , bu canlılar zehire karşı antikor dediğimiz bağışıklık hücreleri üretip savaşır , işte bu anda hayvanın kanı alınır ve içindeki antikorlar ayrılarak panzehir elde edilir.

normalde insanlar yılan zehrine karşı bu antikorları üretemez , ancak atlar vb bazı canlıların bu biyolojik kabiliyetleri vardır.. dolayısıyla bahsettiğiniz şey tamamen saçmalık.

saçmalık 2 :redbulun boğa spermi içerdiği iddiası : labaratuarda onlarca madde sentezlenebiliyor ,koskoca fabrikaların boğa spermi ile üretim yapacağını düşünmek saflıktır. bir maddenin boğa sperminde de bulunması onu kullanan tüm ürünlerin ilgili maddeden üretilmesini gerektirmez. bu tamamen düz mantık .. yani spermde şeker de var , çay şekerini insan sperminden mi üretiyoruz ? bu kadar bilgisiz olmayalım lütfen ..

http://energydrink-tr.redbull.com/re...boga-sperm-yok

al bak kaynakta yazıyor .. ilgili taurus da balıkta tavuk etinde de olan genel bir biyolojik molekül .. aminoasit benzeri bir bileşik.

saçmalık 3 ; deve sidiği içilmesi olayı bir ayet değildir , hadistir, insanlar peygamberin söylem ve hareketlerini sünnet adı altında kutsadıkları için bu saçmalıklar devam edebiliyor , bu olay gerçek olmasa bile böyle devam eder , durduramazsınız. kaldı ki peygamberin de tıbbi bilgisi bulunmuyor , sadece ona özgü bir tedavi durumu yok , belki de başkalarından gördüğü şeyi söyledi ve o ashap da uyguladı güvendiği için.. adam ölmüş bile olabilir , iyileşip iyileşmediğinin bir önemi yok. aradan geçen zamanda adam iyileşti dersin kim bilecek ..

ayrıca bir şeyin sünnet olup olmaması zaman göre değişen bir kavram olarak düşünüyorsanız inancınızı gözden geçirin derim ..

neyse sizin bileceğiniz iş ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek ..

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    129.100 yarısını verdik.. sabah satarız dedik bereket versin 1000 puan
    REİS'in dediği kadar da varsın maaşallah...

Bol şans.

3. Verdim gitti

Bugün cok kolay para kazandirdilar herkese helal olsun adamlara 128500 lonklamayan bu işi bıraksın...

Fed başkanlığı için nihai aday listesinin Başkan Trump'a sunulduğu kaydediliyor
    ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanları, konu hakkında bilgiye sahip yedi kaynağa göre, Fed'e başkanlık yapması için önerdikleri adayların nihai listesini başkana sundu ve araştırmayı sonlandırdı.
    Bu adayların şimdiki başkan Janet Yellen, Kevin Warsh, Gary Cohn, Jerome Powell
    Aynı zamanda, Beyaz Saray Fed'in başkan ayrdımcılığı için de araştırmasını sürdürüyor. Trump'ın Fed'de dört atama yapma hakkı bulunuyor; başkan, başkan yardımcısı ve iki guvernör.

Katalonya Başkanı: Birkaç gün içinde bağımsızlık ilan edeceğiz

AK Parti'de istifası istenilen belediye başkanlarıyla ilgili tartışmalar sürerken Balıkesir Belediye Başkanı Uğur'dan "İstifa etmiyorum, istiyorsanız siz görevden alın" mesajı geldiği öne sürüldü

http://www.borsagundem.com/haber/bug...102017/1235838

6. Dün son dakkalarda 14 adet long yapmıştım 128.100 ortalama ve bugün bukadar kolay 850 puan alacagimi düşünmüyordum. Kolay olunca tereddütsüz kapadim.

şimdi shortları arttırma zamanı

GARAN kapanışa göre 21 kademe çıktı..
    ALICI olduğunu sanmıyorum..
    (satıcılı piyasadayız,tepkilere oynuyoruz..)
    spek görüntü ayarlıyor..

Sayfa 190/1006 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •