bunlar da ne var ki
y.t.d
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlar da ne var ki
y.t.d
ama burası petun sayfası yaşar holding sayfası değil.
Tabii ki alakası var ama her yönüyle söylerseniz inandırıcı olursunuz.
Kaldı ki Yaşar bile zorda değil adamların elinde milyar USD2lık onlarca şirket var , 15 senedir çevirdiği borç şimdi akla geldi. 15 senedir nasıl çeviriyorsa öyle çeviirr yine . Çevirmek istemiyorsa satar birşeyler öder.
Yaşarı konuşuyorsanız her tarafı ile konuşun. Kardeşim tamam adamların borcu var ama bunu karşılayacak en az 5-6 katı malı var , bu borç sorun teşkil etmez bu kadar. Lağıdı 11 liradan 5 liraya düşürecek kadar sorun olmaz. 5 liradan bu kağıdı almayan 1 sene sonra kafasını taşlara vurur derseniz o zaman belki tutarlı olursunuz.
Ama devamlı yaşarın borcu , tahvili , kur arttı , nasıl öder bu petuna patlar mı derseniz bu tek taraflı yorum olur.
Tama kardeş im
Ben daha yorum .
yapmıyorum .
körler sağırlar bir birini
Ağırlar.
Ben Daha yokum.
gidin verin bir biri bize
gaz.
Herkese bol şans
y.t.d ironi bu yazı
Üstad , efsane bırakma bizi Terzico kardeş
Hocam bari 5-10 bin lot PETUN al da küçük yatırımcıya yararın olsun hem dua da edersin bize kağıt yükselince
Burada daha ben hisseyi abartarak öven kimseyi görmedim. Kaldı ki bu hisse abartılarak övülse bile bunu hak ediyor çünkü şu 350-400 hisse içinde bulup bulabileceğiniz en sağlam 10 hisseden biridir. Hatta bu fiyat , bu F/K bu PD / DD ile bence ilk 5 içindedir PETUN.
Eğer bemim sözlerimi gaz olarak algılıyorsanız şunu söylüyeyim , benim sözlerim tamamen sizin kötülemelerinize istinaden yapılmıştır. Durduk yere yazmadım bunları. Kaldı ki aklı başında hangi analiste götürseniz bu mali tabloları size aynı şeyi söyler merak etme.
Gösterin bu işten alayan adamlara son bilanço ve gelir tablosunu , kimin olduğunu söylemeyin , bu kağıt 5 lira bu seviyeden alınır mı deyin bakalım ne derler size ? Çok meraklıysanız yapın bunu da görün kim haklı imiş.
Kal sağlıcakla Terzico kardeş. Gitmeden önce PETUN almayı unutmaGrup halinde çalıştığın arkadaşlarına da söyle onlar da alsınlar .
bu arkadaşın anadili türkçe değil derken az buçuk türkçe biliyor mu acaba diye düşünmüştüm. yaşara siyasi nedenlerle kızgınlıkları olmadığı konusuna işaret ederken, tam tersini algılamış. google amca dan çevirince anca böyle anlaşılıyor demek ki. arkadaş gurbetçi filan değil, türkçeden hiç anlamıyor, günaha filan bağlamış, arap gibi gözüküyor. tabi arap olunca, pınar şirketleri iştah açar. neden pınar olduğu daha iyi anlaşılıyor.
dyoby nın arsası 150 milyon hadi 100 milyon olsun denildi
1- ) bu değerleme ne zaman yapıldı
2-) değerleme esnasında kur kaç tl idi
3-) arada ki kur farkı artı olduğuna göre peki arsanın değeri aynı oranda arttı mı
4-) kur artışı ile arsanın tl artışı aynı olmadığana göre arsanın güncel değer nedir
5-)eğer arsa dyo boyanınsa petunu bağlamaz eper yaşarın ise az da olsa etkisi olur tahvil ödemesinde tek başına yeterli olmaz
not : dyo boyanın arsası 2009 yılına ait haberler var ve o sönemde kur 1.50 civarı
Yer İmleri