Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi, eşimin bilezikleri var ikna edip bozduramadım, arkadaşlar onu söylüyor. Ben alıp satsam kesin parayı sıfırladım.
    aman kardeş dokunma iki ihtimal var yalnız ağırlıklı % 51 yukarıdaki rakama gidecek gibi duruyor

2. Bu arada süt zam 8 Aralık itibariyle geçerli şuan zam gözükmüyor ürünler de

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi, eşimin bilezikleri var ikna edip bozduramadım, arkadaşlar onu söylüyor. Ben alıp satsam kesin parayı sıfırladım.
    Aman abi sakın ha. Ben o poku yedim bir keresinde. Yerine koydum koydum ama sen gel bana sor. Hala daha hatırlatır. Benim ilk bileziklerim daha güzeldi diye. Ulen aynısı işte aynısı. Kadın milletinin eline koz vermeye gör.

4. Biz hanımın altınları enişteye verdik enişte battı bir sıfır sildik öyle alabildik. İki sene sonra 12. Ay müşteri senedini verdi. Allah'tan ben askerdeydim ben ver desem ömrümü yerdi. Sakın ha hanimin kuruşuna dokunmayın hayatınızın hatası olur.

5. Size taktik. Altının yükselmesini istiyorsan hanımın altınını bozdur azıcık. Sen satınca o uçuşa geçer.

6. geçende rahibin haberi gibi bir haber doğru mu ki

7. Halamın kocası ev aldı iki sene önce. Adam 2014 Jetta sattı 70 bine üstüne altın borç aldı. Evi satsa arabayı almaz. 200 bin eder. Adam yemiyor içmiyor altın borcu ödüyor. Muhtemelen her gün tansiyonu çıkıyordur.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    geçende rahibin haberi gibi bir haber doğru mu ki

Bu sefer salmaz. Bu kadar naneyi yedi tekalifi milliye çıkar ama Kavala çıkmaz. Bahçeli var anında bırakır

Sayfa 190/1001 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •