Sayfa 190/394 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Bedelli sermaye artışından elde edilecek fonun/kaynağın (61 milyon tl) nerede kullanılacağını bakmanı tavsiye ederim....
    54 milyon tl Aydıner İnşaat ın alacağı varmış o kapatılacakmış....
    Bu bedellinin savunalacak tarafı yoktur...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bedelli sermaye artışından elde edilecek fonun/kaynağın (61 milyon tl) nerede kullanılacağını bakmanı tavsiye ederim....

saygılar/başarılar
    Aslında aydıner insaatın kasasına para girmiyor. Sadece defter üzerinde sermayesi daha yüksek borcu daha az bir şirket olucak

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bedelli sermaye artışından elde edilecek fonun/kaynağın (61 milyon tl) nerede kullanılacağını bakmanı tavsiye ederim....

saygılar/başarılar
    Ben bedelliyi savunmadım ki sadece çoğu şirketin yüzde 100 yaptığı bir ortamda yüzde 36 çok büyük rakam değil baskısı az olur manasında dedim.

Adamlar yüzde 100 açıklasa ne diyebilirdik ki? En azından sadece acil ihtiyaç kısmi kadar açıklamaları da kötünün iyisi benim şahsi düşünceme göre.

Saygılar
    Bol kazançlar

4. Kâğıt bu baskıdan dolayı yukarı gidemiyordu (%200) vb bedelli gelirse diye nihayet kurtuldu orta vadede artık yönü yukarı çevrilir kanaatimce ytd

5. Merhaba, bu ayen dediğimiz kağıt ky’nin elinde pek yok mu acaba? Dün akşamdan beri sosyal medya mecralarını tarıyorum, en fazla 10 yorum var.

Bende ciddi miktarda var ve bedelli ihtimalini hiç bilmiyordum. Borsada bedelli açıklamak şart gibi bir şey oldu herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Hakkaten Ayen topiği bile çok enteresan bir hal aldı. Şirket bedelli açıkladı 2 gündür yazı yazan kimse sayısı birkaçı geçmiyor.

Eskiden daha canlıydı bu topik 4-14-2.5 hareketi bitirdi sanırım hisseyi ve topiği.

Şahsen ben bedelliyi kötünün iyisi olarak değerlendirdim.

Patron kötü niyetli olsa;
    Önce yüzde 85 olan hisse oranını biraz azaltıp öyle bedelli yapardı.
    En az yüzde 100 bedelli yapardı.

Sirketin durumu kotu olsa; yüzde 36 bedelli ile yetinmezdi. Demek ki kalan borçlar çevrilebilir durumda.

Şirketin döviz borç yükü olduğu için yatırımcılar da daha yüksek bedelliye ihtimal veriyordu. Rakam beklenenin altında kaldığı için kısa vadeyi bilmem ama orta ve uzun vade olumlu bir hava oluşabilir. Bakalım zaman ne gösterecek?

Tüm yazdıklarım tamamen şahsi yorum ve tahminlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Arkadaşlar 1800 adet hissem var.Ne kadar para yatırmamız gerekiyor.En son para yatırma tarihi belli mi.Yardımcı olan olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Saygılar.

8. yine eller cebe.

Sayfa 190/394 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •