Sayfa 190/409 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. Ben mi yanlış bakıyorum yoksa bu arkadaş başka hisse ile mı karıştırıyor.hisse dd 0,14 fk ise 0,83... Bu değerler de başka hisse bilmiyorum BIST te. Şirketin piyasa değeri 75 milyon a düşmüş şu anda.aon 1 yıllık karı ise 90 milyon.

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

2.  Alıntı Originally Posted by alfred23230 Yazıyı Oku
    Ben mi yanlış bakıyorum yoksa bu arkadaş başka hisse ile mı karıştırıyor.hisse dd 0,14 fk ise 0,83... Bu değerler de başka hisse bilmiyorum BIST te. Şirketin piyasa değeri 75 milyon a düşmüş şu anda.aon 1 yıllık karı ise 90 milyon.

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

yanlış bakıyorsunuz ben de zaman kaybetmemek için bigparadan bakmıştım ama orada bazı hisseler güncelleme olmuyordu. siz itiraz edince yapı kredi yatırıma girdim. YKY çok güvenlidir fk dd herşey anlık yani saniyesinde otomatik güncellenir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3. piyasada hissenin az olması avantaj ama spek götürmeyeceğim derse sorun oluşur. Çünkü önümüzdeki 3-4 yıl kriz daha da derinleşecek savaşlar da olacak cabası. Ben sizin yerinizde olsam anında hepsini satardım ama siz bunu yapmayın madem girdiniz madem hisse az bir umut üçte birini ya da yarısını bırakın. Biraz thy biraz kozal almayı düşünebilirsiniz çünkü kozal kriz kağıdı. 2008 krizinde %1150 yukselmişti. çünkü altın fiyatları artmıştı. Ama beni de sakın suçlamayın son kararı siz vereceksiniz. Ortaya çıkan şu oldu verileriniz yanlış. Tekrar düşünün. thy ya da pegasusun nakiti çok iyi dayanabilir krize doco da dayanır ama diğerlerine göre pahalı kağıt. https://www.youtube.com/watch?v=QIkHkcku6no ne lanet okuyun ne dua edin. çünkü son karar size aittir.

4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    piyasada hissenin az olması avantaj ama spek götürmeyeceğim derse sorun oluşur. Çünkü önümüzdeki 3-4 yıl kriz daha da derinleşecek savaşlar da olacak cabası. Ben sizin yerinizde olsam anında hepsini satardım ama siz bunu yapmayın madem girdiniz madem hisse az bir umut üçte birini ya da yarısını bırakın. Biraz thy biraz kozal almayı düşünebilirsiniz çünkü kozal kriz kağıdı. 2008 krizinde %1150 yukselmişti. çünkü altın fiyatları artmıştı. Ama beni de sakın suçlamayın son kararı siz vereceksiniz. Ortaya çıkan şu oldu verileriniz yanlış. Tekrar düşünün. thy ya da pegasusun nakiti çok iyi dayanabilir krize doco da dayanır ama diğerlerine göre pahalı kağıt. https://www.youtube.com/watch?v=QIkHkcku6no ne lanet okuyun ne dua edin. çünkü son karar size aittir.
    Kağıt 600 lerde gezinirken nerdeydiniz acaba?Kağıt düşmüş alınacak yere gelmişken ortaya çıkmak manidar?Bir önceki sayfada saçma sapan hatalı bilgiler verip sonra pardon demekle olmaz bu işler.Kağıdın zaten dolaşımda çok az lotu var.Bugün yabancının 20 bin lotluk satışı karşılandı ve muhtemelen dolaşımdaki lotun %20 sini sattı yabancı.yani son aşamada siz çıkıp dipten kağıt kötülüyosunuz amaç ne acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku

yanlış bakıyorsunuz ben de zaman kaybetmemek için bigparadan bakmıştım ama orada bazı hisseler güncelleme olmuyordu. siz itiraz edince yapı kredi yatırıma girdim. YKY çok güvenlidir fk dd herşey anlık yani saniyesinde otomatik güncellenir.
    Birde bence sizbu matematikle borsa yatırımı yapmayın tavsiyemdir.F/K yani fiyatın yıllık kara oranı.Fiyat şu anda 262,kar 92 milyon bölün bakalım ne çıkıyor?Gerçi matematik iyi değil ama telde hesap makinesi vardır.Yazık ya bilerek yapıyosanız bu algıyı çok daha yazıkk

6.  Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    Birde bence sizbu matematikle borsa yatırımı yapmayın tavsiyemdir.F/K yani fiyatın yıllık kara oranı.Fiyat şu anda 262,kar 92 milyon bölün bakalım ne çıkıyor?Gerçi matematik iyi değil ama telde hesap makinesi vardır.Yazık ya bilerek yapıyosanız bu algıyı çok daha yazıkk
    Bunu zamanında fk 0.83 diyen arkadaşlarınıza söyleseydiniz ya. Ayrıca gereksiz yazacağınıza sabah denileni yapsaydınız %10 kardaydınız.
    Son düzenleme : yasemin5566; 25-03-2020 saat: 10:46.

7.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bunu zamanında fk 0.83 diyen arkadaşlarınıza söyleseydiniz ya. Ayrıca gereksiz yazacağınıza sabah denileni yapsaydınız %10 kardaydınız.
    En başta siz yalan yanlış bilgi paylaştınız burda kağıt dibindeyken algı yapmaya çalışmayın.Burası kozal topiği değil ayrıca ne biliyosunuz insanların portföyünde hangi kağıdın olup olmadığını.Dediğim gibi önce matematik öğrenin sonra borsa konuşursunuz.

8. Bir zamanlarda İzmirli diye biri vardı, o da çok şeyler azdı DOCO için olumsuz anlamda, burası borsa muhakkak her şey olabilir ama şu an Doco nun çok ucuz olduğu gerçeğini değiştirmez. Birde Doco da olmayanlar yani elinde doco olmayanlar neden burda yazar anlamıyorum, yada anlıyorumda anlamamazlıktan geliyorum.

Sayfa 190/409 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •