Sayfa 191/916 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 7324 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Arkadaslar bilancoya bizden baska bakan yok...iyi geldi n'oldi?kotu gelse n'olcek?olmus essek kurttan korkmaz...Patron hissesi onceki yillarda cook uzun yatmis bir kagit...sarmasina satardim da bunca ay bekledigime...kacirdigim onca hiisseye degil..satarsam hisse giderse o zmn uzulurum...ondan satmiyom..az az nakit yapiyom..elimdekinin yarisi kadar daha alacam biriktirip...cevremde ac kurt gibi kutpo bakanlar var...hareket yapsa cok kisi atlayacak...

2.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Arkadaslar bilancoya bizden baska bakan yok...iyi geldi n'oldi?kotu gelse n'olcek?olmus essek kurttan korkmaz...Patron hissesi onceki yillarda cook uzun yatmis bir kagit...sarmasina satardim da bunca ay bekledigime...kacirdigim onca hiisseye degil..satarsam hisse giderse o zmn uzulurum...ondan satmiyom..az az nakit yapiyom..elimdekinin yarisi kadar daha alacam biriktirip...cevremde ac kurt gibi kutpo bakanlar var...hareket yapsa cok kisi atlayacak...
    bence hareket yapsa çoğu kişi satacak.........................milleti çok bezdirdi...

3. Takaslar da Kurumsal Yatırımcı 19.09.2016 tarihinde yüzde 3,47 oranın da hisse sahibi iken bugün% 12'lere çıkarmış hisse oranını. Kurumsal yatırımcı kim?
    Kurumsal yatırımcılar, tasarruf sahiplerinin fonlarını fınansal piyasalarda değerlendirmek üzere oluşturulan kurumlardır. Kurumsal yatırımcılar; Emeklilik Fonları, Sigorta Şirketleri, Yatırım Fonları, Yatırım Ortaklıkları, Yardım Fonları, Personel Trustlar, Sosyal Güvenlik Kurumları, Portföy Yönetim Şirketleri olarak sınıflandırılmaktadır.
    Şimdi bu adamlar KUTPO ya yatırım yapmış bekliyorlar. Bunlar KUTPO'dan para kazanacaklarını bilmeseler burada ne işleri var. Uzun vadeli yatrım yapan adamlar bunlar. Bekleyecekler ve günü geldiğin de ekmek yiyecekler. Bizim de yapacağımız bu. Tahtacı bizi deli etti ama sabırlı olmaktan başka yolu yok..ytd

4. Fakat şunu da itiraf etmeliyiz ki tahta sahibi çok güçlü. O ne isterse öyle olacak görünüyor...ytd

5. Kiraz enerjinin satın alınması ile ilgli olarak açıklanan ödeme planı aşağıdaki şekilde olacak. 19.09.2017 tarihli KAP açıklaması..
    18.09.2017 tarihli Pay Alım Satım Sözleşmesi hükümleri uyarınca
    Gerekli yasal izinler alındıktan sonra, pay devir alma işleminin
    gerçekleştirilmesi suretiyle, devir bedelinin tamamının, Şirketimizce
    Satıcılar lehine düzenlenerek, kapanış tarihinde Satıcılara teslim
    edilecek, kapanış tarihi + 30, 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270
    gün vadeli 9 adet bonolarla ödenecektir.
    Satıcılar'dan Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim ve
    Ticaret A.Ş. tarafından, Şirketimiz lehine, ilgili idareden 1/1000
    ölçekli uygulama imar planı onayının alınmasını takiben iade edilmek
    üzere, toplam 10.000.000 (onmilyon) ABD Doları tutarlı 1 adet teminat
    senedi düzenlenerek Şirketimize kapanış tarihinde teslim edilecektir.
    Kirazlı RES Projesi kapsamında projenin kurulu gücünün 50 MW'ın
    altında kalması halinde, geliştirilecek projenin kurulu gücü ile 50 MW
    arasındaki her bir MW için Pay Satış Bedeli'nden 200.000 ABD Doları
    düşülecektir."

6. 23.10.2107 BORSA GÜNDEM KUTPO YORUMU:
    Kütahya Porselen geçtiğimiz yıl eylül ayına kadar iyi bir çıkış sergiledi. Hisse, 20 Eylül 2016 günü düzeltilmiş verilerle en yüksek 9,42 TL’yi test ettikten sonra geriledi. Halihazırda düşüş kanalı içindeki hareketini sürdüren hisse şimdilerde 6 TL’nin üzerinde tutunuyor. Ancak bu seviyelerde tutunabilmesi ve yönünü uzun vadede yukarı çevirebilmesi için zayıf olan alıcı ayağının güçlenebilmesi şart. Fakat bunun için gerekli olan güçlü bilançoya sahip değil. Firma, 2017’nin ilk yarısında kötü bir performans sergiledi. Satış gelirlerindeki düşüş dönem sonunda kârın azalmasına yol açtı. Aynı temponun yılın ikinci yarısında da sürmesi halinde firmanın yıl sonunda da düşük bir kâr rakamı açıklaması söz konusu olacaktır. Bu da hissede satış baskısına yol açıyor. Mevcut kârlılığa göre fiyat kazanç oranı makul seviyede bulunuyor. Bununla birlikte oran son üç yılın en yüksek seviyesinde. Son kapanışa göre f/k oranı 11,35 seviyesinde. Söz konusu oran geçmiş üç yıllık ortalamasının üzerinde. Oranın geçmiş ortalamalara inmesi için kârın artması gerekiyor. Şirket 13 Ekim 2017 günü gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı ile birlikte faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. Öte yandan şirketin Yönetim Kurulu aldığı kararla Kiraz Enerji Yatırım Üretim Ve Ticaret A.Ş. unvanlı firmanın satın alınmasına karar verdi. Anlaşma göre alım bedeli 10 milyon dolar tutarında. Ayrıca şirketin ödenmemiş yaklaşık 5 milyon TL tutarındaki sermayesini de Kütahya Porselen tarafından ödenecek. Firma bu alımla birlikte kârını büyütmeyi hedefliyor. YTD

7. Fırtına öncesi sessizlik mi???
    Toplamda 65 bin lot işlem olmuş...

8. Hisse 1 yıldır fırtınalı dibe çaktı bizi. Acımasız spek suyunu çıkardı tahtanın. Elbet zamanı gelecek. Almış sazı eline istediği gibi çalıyor. Sıra türküyü söylemeye gelecek mi merak ile onu bekliyoruz. Bakalım sesi güzel mi?

Sayfa 191/916 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •