Sayfa 191/610 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Akay otelcilik ve Ela yı halka arz edip gelen parayla yeni otellere başlarsa borsada otel şirketlerinin çarpanları malum.. Özak turizm en büyüğü olur...
    Bunu yapar mı bence yapabilir mantıklı geliyor kulağa ancak ozkgy fiyatı burdayken yapmaz biraz vitrin lazım bu işlerde...

Kızılbük inşaat halinde ve hatta dava açılmış durdurulmuş inşaat halinde devre mülkü halka arz etti...

Biz mi edemiyeceğiz ..

Hayırlısı olsun Allah mahçup etmesin inşallah bizi

Bir dost

2.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Akay otelcilik ve Ela yı halka arz edip gelen parayla yeni otellere başlarsa borsada otel şirketlerinin çarpanları malum.. Özak turizm en büyüğü olur...
    Bunu yapar mı bence yapabilir mantıklı geliyor kulağa ancak ozkgy fiyatı burdayken yapmaz biraz vitrin lazım bu işlerde...

Kızılbük inşaat halinde ve hatta dava açılmış durdurulmuş inşaat halinde devre mülkü halka arz etti...

Biz mi edemiyeceğiz ..

Bir dost
    Qualityi excellance yapan elbet oteller zincirini de kurar inşallah ancak , otel yatırımı meşakkatli iştir . Otelcilik alt yapısı gerektirir, sermaye gerektirir, ilgi gerektirir. İnşaatlar hazır olmuşken yiyelim , turizm sofrasını da kuralım gün gelir o sofrada da başrolü oynarız sayın ortaklar😉

3.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku

Biz mi edemiyeceğiz ..

Bir dost
    Özak Gyo’nun Kızılbük projesinde yapılan tarzda usülsüz işlerlerle, manipülasyonlara ne ilgisi var? Özak Gyo; projelerinin kalitesi ile kendi değerini oluşturan bir şirket. Vur-kaç tarzında işlemlere ihtiyacımız yok.

4. Ozak la ilgili halkali harici bir yer daha almis diye duydum ama germek mi degil mi teyit edemedim. Bilgisi olan arkadasimiz var mi? Eger guzel bir yer daha aldiysak 5 senemiz tamamdir.

5.  Alıntı Originally Posted by lasvegas Yazıyı Oku
    Ozak la ilgili halkali harici bir yer daha almis diye duydum ama germek mi degil mi teyit edemedim. Bilgisi olan arkadasimiz var mi? Eger guzel bir yer daha aldiysak 5 senemiz tamamdir.
    Özak resmî olarak herhangi bir yer daha almadı ancak kendisi arsa olarak birçok yer ile ilgili görüşmekte, an be an fırsatlar takip edilmektedir. Her an ansızın bir kap haberi ile müjdeler verebilecek bir şirketteyiz

6. Ozak in elinde milyar ustu nakit birikti ve buyukyali satislari ile ve kira gelirleri ile nakit hizla artmakta. Dolyisiyla patrondan buyuk bir hamle bekliyorum ben. Elindeki nakti degerlendirmek isteyecektir. Bugunlerde dolar euro faizleri de yuksedi en azindan elimizdeki 1.5 milyar degerinde dovize de artik gelir alabilecegiz. Sektorden biri olarak diyebilirim ki bugunlerde kat karsilgi yada hasilat paylasimi turu isler arsa almaktan daha cok kar getirebilir. Benim gonlumden gecen emlak konut ihalelerinden daha kupon bir yer alinmasi olur.

Bakarsın bizim mahalle 1ci etap lansmanına çıkarlar elk fiyatlari can yakmaya başladı otelciler ges kurma peşinde neden özak yapmasın nakitin kral olacağı zamanlar geldi geliyor ... bu kâra pd en az 2.5 olmalı...
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Özak resmî olarak herhangi bir yer daha almadı ancak kendisi arsa olarak birçok yer ile ilgili görüşmekte, an be an fırsatlar takip edilmektedir. Her an ansızın bir kap haberi ile müjdeler verebilecek bir şirketteyiz
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Bakarsın bizim mahalle 1ci etap lansmanına çıkarlar elk fiyatlari can yakmaya başladı otelciler ges kurma peşinde neden özak yapmasın nakitin kral olacağı zamanlar geldi geliyor ... bu kâra pd en az 2.5 olmalı...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yer teslimi yakında yapılacak ve en büyük proje olarak lansmana da çıkılacak meraklanmayın. Hem emlak konut projeleri hem de arsa alım olarak fırsatlar kollanıyor ancak fırsat olan yerler alınıyor. Değmeyen yere beton dökmeyiz der zaten Ahmet patron , beton döküleceği Demir bağlanacağı yeri benden iyi ayarlar 😉

Sayfa 191/610 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •