Sayfa 191/548 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. çağrı

Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Hurgz ve dgzte de çağrı yapılmasını bekliyorum..
    Çağrı olmasının avantajı nedir?

2. Kafama takılan zorunlu çağrı geleceği için acaba ortalamaları kim yükseltebilir?
    Yükseltecek potansiyel var mıdır? Ya da müsaade ederler mi?
    Sonuçta borsadaki 6,5 milyon lot kimde daha çoksa onların borusu ötecek.
    Yorumları alalım..

3. Benim bildiğim zorunlu pay alım teklifinde haberin açıklanmasından geriye dönük 6 ay art ort ile beher paya ödenen fiyattan en büyüğü çağrı fiyatını oluşturur yanlışım varsa düzeltin.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

4. Son durum
    Dohol kilitli tavan
    Hurgz tavana 2-3 kademe
    Dgzte tavana 8-9 kademe

Bence bu üç hisse de, hem doğan holding hem de doğan medya hürriyet ve doğan gazete Bugün tavan kapatıp yarın da tavana gidip oralardan yataya sararak satış işleminin somutlaşmasını bekleyecektir.

Ytd

5. Cagri fiyatina niye taktiniz anlamadim herif kottan cikmadiktan sonra 2 lira yapsa nolur yapmasa nolur salak miyiz cagriya mal vercez;)
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Cagri fiyatina niye taktiniz anlamadim herif kottan cikmadiktan sonra 2 lira yapsa nolur yapmasa nolur salak miyiz cagriya mal vercez;)
    Arkadaş sormuş cevapladım bildiğim kadarıyla yani çağrı fiyatı değişmez o artık sabit ortalama ile hesaplanan.
    Sizin hedefiniz nedir sayın borsavizyon? İleri dönem için öngörüleriniz nedir?
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Çağrı fiyatı diyorsunuzda dgzate şirket olarak satılıyormu kİ

İçindeki posta ve fanatik gazeteleri diye anladım

8. Kademeler nasıl
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Sayfa 191/548 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •