Sayfa 192/193 İlkİlk ... 92142182190191192193 SonSon
Arama sonucu : 1539 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Karar 30 haziran da çıkmaz bence, bir ara önce ceza davası sonuçlanmalı diyorlardı, yani birilerinin suçluluğu kanıtlanmalı ki kayyum atansın..ha önemli olan reisin işine hangisi gelir, bence eko davası gibi sürüncemede bırakmak en avantajlısı...sonuçta giyotin elinde, savcı-mahkeme vs reis ne isterse o kararı verecek.

bu arada bu sistem ÜÖ yı bile boş yere yatarı olmayan bir suçtan 5 ay içeride tuttu..fatih altaylıyı bile saçma bir sebepten tutukladılar...yok reise bir şeyler ima etmiş, ulan havadan nem mi kapıyorsunuz..neyse, özetle bence bu eko ve chp dava işi uzadıkça uzar, bu sene bile karar çıkmayabilir
    karar belli gibi- mutlak butlan, ama ertelenebilir tabii, bu duruşmada karar çıkmazsa adli tatil girecek araya bildiğim kadar

memleket sürekli bi psikolojik harp içinde, böyle gitmemesi lazım, demir yumruk inmek zorunda, önüne gelenin halkta kin ve nefret uyandırma hakkı olamaz.. ümit hoca içeri girdi, 5 aydır hiç duyduk mu- suriyeliler adam kesti, suriyeliler şuna tecavüz etti, suriyeliler bunu çaldı vs.. fatih denen müptezelin de müebbet yemesi lazım.. sosyal medyada youtubırlarda kapsamlı bi temizlik şart.. dünya savaşa gidiyor, her yer yanıyo yıkılıyo, bizim uğraştığımız şeylere bak

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    sosyal medyada youtubırlarda kapsamlı bi temizlik şart.. dünya savaşa gidiyor, her yer yanıyo yıkılıyo, bizim uğraştığımız şeylere bak
    bizde bi tek senin konuşman lazım ozan geriye kalan herkes susmalı şu ortamda .
    çünkü senin çıkarımların mutlak doğru gerisi mutlak çöp ...
    senden ayrı düşünenlerle uğraşmamız ne ka saçma sosyal media falan filan.

3. Kim ülkeyi kaç paradan çok seviyor?
    18. Yüzyıl İngiltere’sinde patron olmak vardı.

MÜSİAD Başkanı: “Zorunlu Eğitim Kısalsın, Çocuklar İşgücüne Katılsın

https://www.paraanaliz.com/2025/ekon...lsin-g-116387/

4. 10530 short denemesi

spot 30-endeks ilk satıştaki gün dibinden 130 puan tepti, daha yukarı gitmesi zor göründü bana, en azından yataya sarması lazım

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bizde bi tek senin konuşman lazım ozan geriye kalan herkes susmalı şu ortamda .
    çünkü senin çıkarımların mutlak doğru gerisi mutlak çöp ...
    senden ayrı düşünenlerle uğraşmamız ne ka saçma sosyal media falan filan.
    devlet bahçeli ölmemiş miydi ?? klonu çıktı konuştu bugün, herkes sesini duydu, bayaa benzetmişler orijinal sese, allah rahmet eylesin.. aylarca bunu konuştular.. suriyelilerle ilgili her haber yalan çıktı.. yada israil-filistin meselesinde bugün gitsen sorsan abd avrupa arap dünyası ister devlet yetkilisi, ister medya, ister sokaktaki insan- hepsi der ki, türkiye israil karşıtı gazze yanlısı bi politika izliyor.. lakin bizimkiler sabah akşam israille ticaret mevzusuna takılır, falan filan

ben bi ara yunan twitter takip ediyodum çok sayıda, ege mavi vatan mevzuları sırasında, tek bi yunanlıya rastlamadım ki, katı bi şekilde yunanistan'ı savunmuyor olsun, hepsi tek ses.. bizde herhangi bir dış politika meselesinde malum tayfa sorgusuz sualsiz türk devletinin karşısında.. buna izin vermek saçmalık

6. Sen rahatsız değil misin?
    İsrail’in
    Açık hava hapishanesinde canı istediği kadarını infaz etmesinden.

https://m.youtube.com/shorts/k8XQ1sYL0qY

https://m.youtube.com/watch?v=yPulaFGmdZA

https://www.sozcu.com.tr/israil-le-t...stendi-p187003

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    10530 short denemesi

spot 30-endeks ilk satıştaki gün dibinden 130 puan tepti, daha yukarı gitmesi zor göründü bana, en azından yataya sarması lazım
    vermedi aşşa, kapattım shortu
    sildim short işini artık

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    vermedi aşşa, kapattım shortu
    sildim short işini artık
    geçmiş olsun ...bende şortları zararla kapatıp , Longaa döndüm....şimdi kapadımmmmm
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 192/193 İlkİlk ... 92142182190191192193 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •