Sayfa 192/298 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Terazi ve Tiger haklısınız bencede bu hisse 2 gün daha böyle gider. Çarşamba alıp perşembe satmak lazım. Seans sonu kaç olursa olsun ben çıkıp bekleyeceğim. Ytd

2. 2, 28 den çıktım ben. O.ç ları 2,30 u göstermediler bile bunlar adama 1 krş bile kazandırmazlar. Yarın da 2, 25 i göstermezler. Topunun sülalesini ............ytd

3. Son dakikalar yükseltin bakalım nasıl olsa 2, 25 ten alan satamıyor diğerleri zaten ya zararda ya da daimi müşteri satmazlar. Valla ben de olsa şimdi satar yarın daha düşükten alırdım. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    O da bizle aynı kafadan. Bugün 2, 28 yarın 2, 18 çarşamba 2, 08 kapatır. Perşembe tavan. Ytd
    Sabah yazmıştım. 2, 28 oldu mu evt. Şu seans sonu yükseltmesi tam bir komediydi güldürdü beni. Acaba aranızda seans sonu satan var mı sanmıyorum satış yazsanız almazdı ve hemen aşağı çekerdi. Çünkü yarın açılışta veya birkaç dakika sonra 2, 28 i göstermeyecekler. 2, 25 in altında devam edecekler ve 2,20 nin altına da inecekler. Dedigim gibi bu hareket çarşamba biter. İster yarın ve Çarşamba alan bence perşembe günü kazanır. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Sabah yazmıştım. 2, 28 oldu mu evt. Şu seans sonu yükseltmesi tam bir komediydi güldürdü beni. Acaba aranızda seans sonu satan var mı sanmıyorum satış yazsanız almazdı ve hemen aşağı çekerdi. Çünkü yarın açılışta veya birkaç dakika sonra 2, 28 i göstermeyecekler. 2, 25 in altında devam edecekler ve 2,20 nin altına da inecekler. Dedigim gibi bu hareket çarşamba biter. İster yarın ve Çarşamba alan bence perşembe günü kazanır. Ytd
    Yarın tavan çekerse sasirmayinn

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Takip açısından az bişey 2,25 den bende aldım,2,25 lerden baya bi ky girdi o kesin bakalım yarın satış şansı tanıyacak mı açılışta az çok belli olur
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7. Takaslar varmı gedik naptı acaba

Sayfa 192/298 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •