-

Originally Posted by
speksavar06
Yedire yedire gidiyor 2 nin altına hiç bulaşma derim. Şimdi yükselecek havası verip 2, 35 yaparsa direk satıp kaçacağım.ytd
Şimdi bulaşmam ama takipteyim brüt bitmeye yakın yüklü girmeyi düşünüyorum tabi rakamlar düşündüğüm yere gelirse
-

Originally Posted by
tiger
Şimdi bulaşmam ama takipteyim brüt bitmeye yakın yüklü girmeyi düşünüyorum tabi rakamlar düşündüğüm yere gelirse
Düşündüğünüz yer neresi?
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Terazi
Burdan alanlara yarın yedirmeyecegini düşünürsek demek 2, 20 nin altına garanti iner. Belki 2 nin altına beklemek lazım. Ytd

Originally Posted by
beyzade
Şimdi bugün 2, 25 ten de mal dağıttığını düşünürsek dediğim gibi 2, 20 nin altına gelmesi lazım. Tiger arkadaşımızın da benim gibi 2-2,10 arasını beklediğini düşünüyorum. Ytd
-

Originally Posted by
Terazi
Şimdi bugün 2, 25 ten de mal dağıttığını düşünürsek dediğim gibi 2, 20 nin altına gelmesi lazım. Tiger arkadaşımızın da benim gibi 2-2,10 arasını beklediğini düşünüyorum. Ytd
Aynı şeyi düşünüyoruz tam düşündüğüm yeri yazmışın bakalım spek ne düşünüyor
-

Originally Posted by
tiger
Aynı şeyi düşünüyoruz tam düşündüğüm yeri yazmışın bakalım spek ne düşünüyor
O da bizle aynı kafadan. Bugün 2, 28 yarın 2, 18 çarşamba 2, 08 kapatır. Perşembe tavan. Ytd
-

Originally Posted by
Terazi
O da bizle aynı kafadan. Bugün 2, 28 yarın 2, 18 çarşamba 2, 08 kapatır. Perşembe tavan. Ytd
Aynen. Bir tavan gösterir ikinciye gidiyor gibi yapıp oradan da yapıştırır millete. Sonra 3 yıl taşıttırır. Patron da tribünden izler tüm olayı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
2.25 aldık bakalım.burasi şimdilik dip gibi yukari tepki zamanı geldi gibi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Amatörce Paylaşımlardır
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri