Terazi ve Tiger haklýsýnýz bencede bu hisse 2 gün daha böyle gider. Çarþamba alýp perþembe satmak lazým. Seans sonu kaç olursa olsun ben çýkýp bekleyeceðim. Ytd
Terazi ve Tiger haklýsýnýz bencede bu hisse 2 gün daha böyle gider. Çarþamba alýp perþembe satmak lazým. Seans sonu kaç olursa olsun ben çýkýp bekleyeceðim. Ytd
2, 28 den çýktým ben. O.ç larý 2,30 u göstermediler bile bunlar adama 1 krþ bile kazandýrmazlar. Yarýn da 2, 25 i göstermezler. Topunun sülalesini ............ytd
Son dakikalar yükseltin bakalým nasýl olsa 2, 25 ten alan satamýyor diðerleri zaten ya zararda ya da daimi müþteri satmazlar. Valla ben de olsa þimdi satar yarýn daha düþükten alýrdým. Ytd
Sabah yazmýþtým. 2, 28 oldu mu evt. Þu seans sonu yükseltmesi tam bir komediydi güldürdü beni. Acaba aranýzda seans sonu satan var mý sanmýyorum satýþ yazsanýz almazdý ve hemen aþaðý çekerdi. Çünkü yarýn açýlýþta veya birkaç dakika sonra 2, 28 i göstermeyecekler. 2, 25 in altýnda devam edecekler ve 2,20 nin altýna da inecekler. Dedigim gibi bu hareket çarþamba biter. Ýster yarýn ve Çarþamba alan bence perþembe günü kazanýr. Ytd
Yarýn tavan çekerse sasirmayinn
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Takaslar varmý gedik naptý acaba
Yer Ýmleri