Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. kuyumcu kardes buda son sana sahsı tavsıyem taze para sokma mesala dun dustugunde enaz yarısını kapnmalıydın en tepeden dususlerde ortalama 4 bın puan her bınde 1er 1er kapan tepe gorunce tekrar ac yurt dısınada bak yon gormede yardımcı olur anca boyle hafıflersın

2. Viop 123 lerde iken çıkmayacak gelen viop tabi ozaman longtum şimdide hiç ama hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor

3. Hocam bak bir yerden başla trendi belli sistemlerle güçlendir..
    Trend mi. Çizdin kesinlikle. Doğrula..
    Kapanış barının son 2 barına bakın çok şey söyler..
    Yani biraz bilerek işlem yapmak gerekli velhasıl kelam. Burda son tartışma da olduğu gibi kazandığını iddia edenlere kanar doğru pozda olduğunuzu sanarsiniz..
    Hayırlısı olsun
     Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Bilsek grafik Mırafik yapardık hiç anlamıyorum ki valla işin özü bindik alamete gidiyoruz kıyamete gibi
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Abi bir umut 145 ler gelsin diye bekliyorum ama 150 altı bile zor

5. bırde batk modunda olursan kaybetmeye mahkumsun.unutma vıop husrandır yıllardır emın olduktan sora bunu dıyebılıyorum.ben işlem yapıyorum ama anıda cıkmayıda bılıyorum yaptıgım pozısyon hep kaybetmeyı goze aldıgım rakamdır ama boyle oldugu ıcın kazanan tarafta oluyorum.ıyı aksamlar

6. İçimi soğutmaya yardımcı oldunuz soğumadı ama olsun saoğolun

7. İşte oyun kurucular bunu hesaplıyor..
    Ve bunu diyoruz viopta stopsuz işlem yapılmaz.. Pacal yapılmaz.. Kimse burda bir teb değil.. Aksini iddia eden sallar.. Stopsuz kademe yapamazsınız poz taşıma süresi var.. Önemli olan zararlar anında çekilir..
    VS vs.. Yani bir disiplin olmadan kazanmak zor..
    En basit örnek vereyim son kapanış barının 4s te son 3 bara göre kapanış bari dahil destek direnç gibi bakilsa bile. Çok şeyden korur..
    Mum. Okumak. Bar okumak. Önemli çok şey söyler..
    Örnek 1557 long stop 1578 üstü gücünü korur..
    1557 de 4h ta trend yönü değişir sadece son 3 bar yorumu yani 3 seans
     Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    Abi bir umut 145 ler gelsin diye bekliyorum ama 150 altı bile zor
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Kuyumcu Yazıyı Oku
    İçimi soğutmaya yardımcı oldunuz soğumadı ama olsun saoğolun
    Merakımı giderir misiniz, neden viop'ta işlem yapıyorsunuz? Çünkü konuya pek hakim de değilsiniz gibi.

Yazı tura atıp gelen sonuca göre uzun/kısa açıp +1000 puana giderse kar alıp, 400 puana stop olacağım diye bir stratejiniz olmuş olsaydı bile böyle bir zararı yapmanız çok zor olurdu. Tüm enstrümanlar için geçerlidir ama özellikle kaldıraçlı piyasalarda bir pozisyon açarken kar-al / stop noktanız olsun en azından aklınızda. Çok fazla esnetmeden de uygulayın. Fırsatlar ne kaçar ne biter.

Sayfa 192/1001 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •