Sayfa 192/356 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Zarar açıklar.....
     Alıntı Originally Posted by karayel99 Yazıyı Oku
    3 aylık bilanço tahmininiz nedir
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2. 1 kg Onur ve Haysiyet açıklaması bekleniyor. Ama Alcar yönetimi için bu büyük beklenti, büyük haraketler getirebilir yatırım tavsiyesi değildir.

3. CEO konuşmasında adet fiyatlarının düştüğünü fakat meblağ olarak dgeçen senenin üstünde beklediğini belirtmişti
    Ytd

4. U30 dan çıkan para genele yayılacak bu süreç sancısız olmaz böyle dalgalı seyre devam, he bayram sonu yeni gelen yatırımcıya hala uygun mal verecekse o bizimkinin mallığından kaynaklıdır yada parası yok.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

5. üretim adetinde düşüş olsa da bir önceki yıla göre rakamlar yüksek görünür zaten ceo da aynısından bahsetti böyle bir fark her bilançoda var neticede ürettikleri ürünlere zam geldi bilançoda bir önceki yıla göre uçurum farklar çıkmaz inşallah ben yanılırım herkese bol kazançlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    üretim adetinde düşüş olsa da bir önceki yıla göre rakamlar yüksek görünür zaten ceo da aynısından bahsetti böyle bir fark her bilançoda var neticede ürettikleri ürünlere zam geldi bilançoda bir önceki yıla göre uçurum farklar çıkmaz inşallah ben yanılırım herkese bol kazançlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Sayın chef CEO orda satış adetlerinin azalmasından bahsetmişti üretim adedinden değil örnek vermek gerekirse geçen yıl 10 parçaya 10 lira kazanırken şimdi 5 parça satıştan 10 lira kazanıyor
    Ben CEO nun kınumalarını beğendim karbon salınımı konusunda şimdiden önlemini alan şirketler ilerde hak ettikleri yeri bulacaktır
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Sayın chef CEO orda satış adetlerinin azalmasından bahsetmişti üretim adedinden değil örnek vermek gerekirse geçen yıl 10 parçaya 10 lira kazanırken şimdi 5 parça satıştan 10 lira kazanıyor
    Ben CEO nun kınumalarını beğendim karbon salınımı konusunda şimdiden önlemini alan şirketler ilerde hak ettikleri yeri bulacaktır
    Ytd
    Katılıyorum Sayın eliot satışlar düşsede gelecek rakamlar geçen yıla göre illaki yüksek olacaktır. İftar öncesi kafalar karışıktı biraz genel müdürün gerek yönetim anlayışı gerek geleceğe bakışını bende beğeniyorum bu sebeple tamamen vazgeçmedim paylarından umarım bu sene arzu edilen büyüme ile beraber güzel haberlerde alırız
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

8. Motoru soğutayım derken durdurdu yine hep derim yüksek volatilite ayrı dengesiz bir şizofrenin tahta yapması ayrı bir şey

Sayfa 192/356 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •