Originally Posted by
nosfecagri
Sn. Jas,
Size %100 katılıyorum. Sn. Deniz43 hocamı da dikkatle okuyor ve genel durumu anlıyorum.
Ama borsacı demek de bu demek değil mi? Şimdi eli banka almaya gitmeyen yarın 6 7 8 tl den kurum tavsiyesi ile banka almayacak mı?
Tüpraş 78 liraya alirken bir Allahın kulu olumlu bir şey söylüyor veya yazıyor muydu?
Benim yatırım tarzım böyle. Kimseye tavsiye etmem. Az çok kazanırım o ayrı ama pahalı kağıt pek almam bankalar da ucuz, hareket beklentisi olsa viop da işlem yaparım sadece ucuz diye alıyorsam spotta al unut...
Senelerdir taşıyoruz tüm millet ağlaya ağlaya taşıdık yine kazandık ama esas kazanç mevcut paradigma değiştiği zaman oluşacak. Onu bilme şansımız olmadığına göre al unut.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%100 katılıyorum. Çok net hatırlıyorum tüpraş yazılarınızıda. Ben de 80 tl den bedava mal veriyorlar yazdığımda 40-60 a gelsin alırız yazanlar vardı. Oralara gelsin, o zamanda 20TL den almaya çalışırlar. Ruhu ayı olan adam hisse misse alamaz. Ucuzun ucuzu vardır der alamaz. Ben de ucuz bulduğum yerden girerim, gerisine bakmam...
Eregliyi 7-8 tl den aldım, o günden beri trade ederek taşımaya devam ediyorum. En son 17 altına sarktığında %100 kredi ile aldım. Öle bir noktaya geldi ki hesabımda günlük trade etmeme izin vermiyordu. Aracı kurumla pazarlıklar, ek kredi sistemleri tanımlamalar, bankada ki fonları aracı kuruma alarak ek kredi limiti açmalar... O şekilde mala boğulmuştum ama niye boğulmiyim, di mi? Bedava mala hayır mı diyelim, 15'e düşebilir diye mi bekleyelim
Buralarda kendime nefes aldırmak adına mecburen kredileri sattım artık ama hepsini satmam. Eregli bu fiyatlara çok ucuz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri