Sayfa 192/679 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 5428 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Eğer para kazanma biçiminiz üretime bilime dayanmıyorsa, kazanılan para yandaşçılıkla iş ihale edilmekle kazanılmışsa, para kazanmak için yalan dolan hile kullandıysanız tüm emeğiniz yalakalık kadarsa, o halde kazandığınız parayı korumak için harcadığınız emekte bu biçimde oluyor, yani para piyasaları gibi üretime dayalı işletmeleri fonlamak gibi bir veya daha gelişmiş sistem ve türevlerden bihaberseniz en güzeli kur korumalı yönetem böylece efendiniz doları artırır ve paranızda dolaylı yoldan marabanın cebinden çıkar yandaşın cebine girer.
    Bizde kendimizi akıllı zannedereriz ama bir harami gurubunun oynadığı oyunlara kurban gideriz.

2. Ne yapalım 1,35 dolara yatırımcıya ASELS sattırınca mı doğru yolu bulacağız?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Yok sizi kast etmedim, siz gayet tutarlı yazıyorsunuz.

Ara ara buraya gelip sürekli gaz veren bir arkadaş var uçuk kaçık rakamlar telaffuz ediyor, ilave olarak zengin olma hayali kuranlar vs.

Borsada zengin olmak o kadar kolay olsaydı şimdi herkes milyarder olurdu ama
    Bütün hisselerin sayfalarına bak istisnalar hariç herkes maliyeti kurtarma peşinde

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tarihin birinde ISCTR topiği endeks kaç hatırlamıyorum ama maksimum 1200-1300 olsun.Bu endeksin trend hedefi 5000 ama ben bu sefer 8000 ler bekliyorum yazdım.Bir araba dolusu laf yedim.

Ben alışkınım laf yemeye sıkıntı yok. Zengin olmak tabii ki kolay değil.Ama bull market piyasa varsa çok zor değil.Altı dolu olmayan bir şeyi buralarda yazmam.Bazen yazıyı kimin yazdığı öncesinde nerede ne yazdığı sonra neler olduğu bunlar önemlidir.Arşiv denen bir şey var.

Bu hissede gaz verilecek bir durum yok.Yemişim siyaseti ekonomiyi bu fiyatlara bu kağıt ucuz hatta ucuz ötesi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Borsaci dede
    Adam bedeva buldun mu alacaksın diyor
    Geçen gün trcas dedi 3 tavan yaptı
    Aselsan bedevadan da bedeva ya hu

S 400 500 hikaye zaten
    Yarın açılış 25 bekliyorum
    Ytd
    Tebrikler usta gün sonu kapanış 25.92 oldu...

yabancı artık alıma gecti sanırım ucuz hisse kalmayınca burada da...

ytd..

5. Bedelsiz , usd fiyat , vs,vs verdin gazı millete .Şimdi hedefini çok düşürmüşsün. Hiç düşünmüyor musun, yazdıklarını hatırlayan olur diye.

6. Yarın +7 yapıyoruz hatta +10 bekliyorum , 2017 de 20 lira gösteriyor ama sanırım o ara bir 50 kazası olmuştu, insanın aklı almıyor şimdi 25 lira mantık matematik hocası yaz tatilinde yürrü taş arabası
    (YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Tebrikler usta gün sonu kapanış 25.92 oldu...

yabancı artık alıma gecti sanırım ucuz hisse kalmayınca burada da...

ytd..
    Açılış için özür 25.04 oldu🤭😂
    Şaka bir yana
    Endeks 303 bin dile kolay
    Hala 25 26 da dolaniyorsak bunun nedeni nedir?

Ayrıca bana laf atıp tutanlar var
    Üstü kapalı satasiyorlar
    Kardeşim siz Aselsan sevmiyorsanız gidin başka hisse alın sizi tutan var mi
    Yükselişe inanmıyorsanız burada işiniz nedir
    Hisse kötüyse işiniz nedir burada
    Benim dememle ASELSAN gibi bir şirket ne bir kademe düşer ne de çıkar
    Ben Aselsan a güveniyorum
    40 yıl önce 1000 tane alsam hisse 500.000 tane olmuş temettüler hariç
    Etten puften şirket değil
    Silah fabrikası olan kaç şirket var
    Devletin olan kaç şirket var
    Her neyse meyve veren ağaç 🌲 taslanir elbette
    Aselsan meyveyi geç verir ama tam verir
    Ytd

Yakında herkesler görecek Türk savunma şirketlerinin gücünü hem borsada hem de sahada
    O zaman keşke çocuğum için 1000 tane alıp atsaydim kenara
    Diyecekler

Elbette
    Ytd

Sayfa 192/679 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz