Sayfa 192/331 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Boşuna sormamisim[emoji779]Bu iş Ukrayna Savaşı'ndan kötü.Zira işin içinde İran ve ABD nin bitmez tükenmez dalaşı var.Filistin haklı davasında yanlız kalınca yok olma tehlikesi belirdi.İran girerse işin içine felaket.Girmezse Filistin yok olacak.Yazik masum insanlara.ULKEMİZE SAHİP CİKALİM SURİYELİ AFGAN İSTEMİYORUZ.Elinde sadece İsmen olan için sakin olmak gerekiyor.oyle yada böyle işlem yapılıyor ve kumbara doluyor.En az hasarla atlatacak bir kağıt olarak görüyorum İsmeni.
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Bu İsrail isi Borsayı etkiler mi?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Boşuna sormamisim[emoji779]Bu iş Ukrayna Savaşı'ndan kötü.Zira işin içinde İran ve ABD nin bitmez tükenmez dalaşı var.Filistin haklı davasında yanlız kalınca yok olma tehlikesi belirdi.İran girerse işin içine felaket.Girmezse Filistin yok olacak.Yazik masum insanlara.ULKEMİZE SAHİP CİKALİM SURİYELİ AFGAN İSTEMİYORUZ.Elinde sadece İsmen olan için sakin olmak gerekiyor.oyle yada böyle işlem yapılıyor ve kumbara doluyor.En az hasarla atlatacak bir kağıt olarak görüyorum İsmeni.

Elini hiç öyle göstermiyor ismen, bütün gün tepkisiz en çok dövülen senetlerden oldu bugün,yarına Allah Kerim.

4. Bugünkü duygularımı en güzel anlatan bu arkadaş olmuş,hatta uzun süredir ismen de duygularım bu şekil çünkü BIST in turnusolu oldu basimiza her olayı her seansı bu duygularla izletiyor bize.
    https://twitter.com/arifcoskun05/sta...q92lJf1dw&s=19

5. Bugün gereğinden fazla tepki vererek düştü endeks. İşmen de ona ayak uydurdu maalesef. Sadece İşmen özelinde genel olarak abartıldığını düşünüyorum satışın. Cuma kapanışı nerede olacak o önemli.

6.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Bugün gereğinden fazla tepki vererek düştü endeks. İşmen de ona ayak uydurdu maalesef. Sadece İşmen özelinde genel olarak abartıldığını düşünüyorum satışın. Cuma kapanışı nerede olacak o önemli.
    Gene panik satışları...Gene satışları acele etmeden alttan pasiften karşılayan akıllı adamlar...
    Abd tarafı artı kapattı. Vix 18 de..Ons çok güçlü bir yükseliş yaşamadı. 1880 altında kaldıkça bence sakin..

Belli olmaz ,endeks yarın pozitif de açabilir...Vadeli tarafta da düşüş emaresi olan bir pasta yok...Bana fake bir düşüş geldi..
    Yarın haber akışına göre bunu kullanıp masayı tekrar sallasa bile ben 290 dolar altını çok beklemiyorum....

Bakalım...
    Haber akışına göre yarın nasıl bir gün olacak....

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Gene panik satışları...Gene satışları acele etmeden alttan pasiften karşılayan akıllı adamlar...
    Abd tarafı artı kapattı. Vix 18 de..Ons çok güçlü bir yükseliş yaşamadı. 1880 altında kaldıkça bence sakin..

Belli olmaz ,endeks yarın pozitif de açabilir...Vadeli tarafta da düşüş emaresi olan bir pasta yok...Bana fake bir düşüş geldi..
    Yarın haber akışına göre bunu kullanıp masayı tekrar sallasa bile ben 290 dolar altını çok beklemiyorum....

Bakalım...
    Haber akışına göre yarın nasıl bir gün olacak....
    Ben bugün artıya döneriz diyordum eksi 5 yedik Artarken de düşerken de coşku doluyuz. Ereğliyi takipteyim, Çakır kayıp

8. İsmen bey dün endeksin iki katı düştünüz,buyrun sahneye önden alalım sizi böyle yanlama yetmez

Sayfa 192/331 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •