Sayfa 193/486 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. 99,200 kırılırsa,98 bin bekliyor bizi,elinde yüklü hisse olanlar Allah yardım etsin.elimdeki hissenin 4/3 nü 17-19 bandından satmasaydım huniyi takmıştım herhalde şimdi.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Arkadas, burasi borsa. Kimsenin birsey caldigi yok. Sirketin gorusmesi olur, ortalkligi olur, birseyi olur veya olmaz... Piyasa bunu fiyatlar. SPK'ya ne? Senin aklin nerdeydi hisse 5 iken? Yani biraz da aynaya bakin. Sen gelip baskasini yolacakken iyidi de, simdi kaybedince kotu mu oldu?
    Bana bulaşma cinnet aşamasındayım

3. Ozelden kavga etsenize daha rahat olur hem kufur falan da edersiniz rahat rahat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Bi(st)(z)e tecavü ettiler . Geçmiş olsun .

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    güzel güzel konuşalım herkesin yatırım tercihine saygı duyalım yeter dostum. link e duygusal anlamda bağlı birisiyimdir. bu hisse 2 tl olduğu zamanda buradaydım. 19 tl olduğu zaman da satış meselesi soğudukça bu şirketin bu piyasa da hak ettiği değer 8 - 13 tl arasıdır. satış konusu ısındıkça o band 12- 21 bandına kadar genişler. ama hiç bir zaman büyük paralarla bu hisse de işlem yapmaya çalışmamak lazım.
    zamanında ne demişiz bir koyalım önünüze spk şunu bunu yapmıyor demek mantıklı değil olay belli idi zaten, artık buralardan maliyet yapılmaya başlanabilir. Yarın oyuna dönüyorum.

Maliyet yapacaksin da ne amacli yapacaksin Cover? Fiyatin burda olmasi ortaklik isinini hikaye oldugunu gosterir.

Yemedigimiz hakaret kalmadi "SPK'ya saldirmayin aynaya bakin" dedigimizde. Hem eskilerden, hem yenilerden. 3 ayda 4 kat artmis kagit, insanlar hala mutlu degil. 44 kat artmasini bekliyor.

7. 44 de vereceğim seni naz yapma biliyoruz içini dışını link ciğim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Maliyet yapacaksin da ne amacli yapacaksin Cover? Fiyatin burda olmasi ortaklik isinini hikaye oldugunu gosterir.

Yemedigimiz hakaret kalmadi "SPK'ya saldirmayin aynaya bakin" dedigimizde. Hem eskilerden, hem yenilerden. 3 ayda 4 kat artmis kagit, insanlar hala mutlu degil. 44 kat artmasini bekliyor.
    3 aylık bilanço güçlü gelmiş eğer düşerse kademeli alışlarla 8-9 tl arası toplanmış mal link te çok rahat % 10 kar marjı ile verilebilir. illa Satış hikayesi olmasına gerek yok,hissenin kendi potansiyeli buna yeter, 11-19 arası misket çokoprens parasıyla oynadık şükür elimizde mal kalmadan karımızı ala ala buralara geldik, şimdi biraz işleri büyütebiliriz.

Sayfa 193/486 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •