Sayfa 193/992 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Avrupa da en katı tedbir uygulayan ülke biz miyiz? yok lütfen bugün gerçekten abartı gününüzdesiniz herhalde,tabi ki önlemlerimiz var ancak halkına geçinecekleri parayı verip karantina uygulayan ülkeler var Avrupa da,yapmayın el-insaf...
    Bilmek icin soruyorum. Avrupada bizden daha kati yasaklar uygulayan ulke hangisidir ?..

2.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bilmek icin soruyorum. Avrupada bizden daha kati yasaklar uygulayan ulke hangisidir ?..
    İtalya, İspanya full sokağa çıkma yasağı var abarti sen magarada mı yaşıyorsun jwqxçşğx..

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Italya ispanya fransa da insanlar 2 aydir disari cikamiyor.

Carrefour da ithal muzun kilosu 24.90 dan 16.90 a dusmus. Bak bu dusmus hali. Avrupalinin 1 euroya yedigi zimbirti bu.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Türkiye Mayıs sonu 200 bin vaka 5 bin ölü ile biter böyle giderse

Dünyada Haziran ayından sonra normalleşmeye geçer

Ülkelerde Günde 3-5 ölüm ve onlarca vaka artık kabullenilir diye düşünüyorum
    Bende bunu anlamıyorum abi ilaç, aşı bulunmadan nassı normale geçiyorsun?? 5 kişi gizli korona olsa yine salgın yayılır, başa döneriz.. İlaç bulunması şart...

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ama sorsan onlara bir yazar kasa atildi ve kriz cikti. [emoji3]
    Malum zat bagırıyor ya biz geldiğimizde merkez bankasında 20 milyar dolar vardı. Ülke batmıstı. Bogazı yırtılana kdr bagırıyor milletde cılgınlar gibi alkıslıyordu.

Fed %6 ya değil %3 e tekrr getirse ülke moratoryum ilan edecek noktaya geldi belkı %3 e bile gerek kalmadan olacak bu olaylar. Satılmadık özelleşmedik yer kalmadı .

pkk fetö dıj güçler allahtan kimse kılını kıpırdatmıyor. Yoksa hemen alın işte ülkeyi krize soktu batırdılar diyip yıkılacak yer arıyorlar.

Tıpkı geziyi bahane edip rahibi bahane ettikleri gibi. Ülke yasanmaz hale geldi karamsar herkes. Mutlu umutlu olan kimse yok . makarnaya şükret sesini cıkarma denilen kitleden baska

7. Ülke olarak refah seviyesi çok yükseldi bu bir gerçek

herkes 1 tl parası olmasa bile ev veya araba sahibi olabiliyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Abd de ikinci ceyrek daralma beklentisinde en iyimser tahmin yuzde 28. Unicredit dunden kalma herhalde yuzde 65 bekliyor.

Avrupada yuzde 5 daralma bekleniyordu ama Lagarde Halamiz gulumsedi ve bunun cok iyimser bir tahmin oldugunu soyledi. Orada da cift haneli bir daralma bekleniyor

2 ay once abd de issiz sayisi basvurusu 300 bindi bugun son 1.5 ayda 30 milyon kisi issiz kaldi.

Bizim yilbasindan bu yana rezervlerimiz 30 milyar dolara yakin eridi. Ne icin. Simdi fellik fellik dolasiyorsun swap bulmak icin. Sanki swap yaptiginda parayi hibe edecekler sana.

Sayfa 193/992 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •