It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
yazılanları anlamadan ortaya atılarak seviyesizliğini bir kez daha gösterdin.. neyse ki din konusunu artık fazla kullanamayacaksınız. geçti o devirler. kudurukluk tabiri eğer kullanılacaksa sende ki bu çaresizlik için kullanılabilir..alış artık.. mitolojilere masallara yenileri eklenecek sürekli.. insanlık ilerliyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
dün geceden beri konuşulanlar belli, ermeni meselesiyle başladık, ki bu konuda pozisyonumuz zaten net ve belli. islamcı bir trolün bu konuda muhalefete karalamalarına karşı yazarken sonradan gelen bir başka islamcı trol yine saldırıya geçti. zavallıca..konuyu daha anlamadan otomatiğe bağlanmış gibi. ezberleri seviyorlar..
seni bir tek ben anladım.forumda muhalif çok.hakli çok argümanları var.ama seninn tek derdin bu halkın dini,inancı, değerleri.. diger gerekçelerin işin bahanesi.bu bile ne kadar saygısız olduğunun göstergesi, değerler senin için mitoloji
..
senin bütün argüman ve hayata bakış düşüncelerini defalarca sarma yaptım.ama artık freni boşalmış kamyon nereye giderse gitsin diyorum.
Din artık bu ülkede bir süs eşyası bir giysi gibi kullanıyor maalesef..
Riyakarlık zirvede, neredeyse dinden bi haber olanların her cuma Kuran'dan ayet paylaştığı bir yer...(Sonra Bakara makara diye alay ediyorlar...Bu şahıs halen çok önemli bir görev yapmakta ne yazık ki..)
Eskiden namaz kılan insanlar daha samimiydi, şimdi çoğu riyakarlık maskesini kullanıyor maalesef.
Siz dün o sahnede sergilenen davranışın ne kadar kötü olduğunu bile idrak edememişsiniz, yazık gerçekten.
Kimse kadehler tokuşturulsun demedi demiyor.....
Eskiden yapılanlarda yanlıştı şimdi yapılanlarda yanlış..
seni tüm argümanlarını içeren kitapları 15 yıl önce okudum.ha muhakeme,analitik bunlar tescilli ösym belgeli...
belli bir yaştan sonra şunu öğrendim
adam çamura saplanmış,KENDİNDEN emin....gözlerde perde...o zaman ciddiye almiyacaksin.gunese karşı gözünü kapatıp,gece oldu diyorsa...ona ancak Eller havaya modu
Yer İmleri