Sayfa 193/997 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Özellikle son dönem yapılan atamalardaki nitelik gerçekten ürkütücü...
    Dün yeni bakanlardan birinin küçük bir çocuğa karşı sergilediği tutum gerçekten üzücüydü...
    MB başkanı ise tam bir komediydi..
    Neden böyle bir programa çıkar onuda anlamış değilim tam bir Ak parti milletvekili gibiydi...
    Ak partide liyakatli adam mı kalmadı hiç, neden böyle tercihler yapılıyor.
    bir önceki MB başkanı (veya bir kaç önceki için, sayısını unuttum o kadar çok değişti ki ) için "laf dinlemiyordu görevden aldık" dedi mr erdoğan. liyakat mi önemli yoksa "söz dinlemek mi" konusu bence çok net..tercihler şaşırtıcı değil.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    23 nisan demişken..

islamcı iktidarın yeni aile bakanı 23 nisan kutlamalarında küçük çocuğa "ramazan ayı" diye çikolata vermedi, bunu bu nedenle yaptığını da açıkça söyledi..zihniyetinin ülkeyi getirdiği seviyesizlik işte bu..din istismarı ve şov.. küçük çocuklar bile kullanılıyor bu şovda..

https://twitter.com/cetincapanchp/st...951766530?s=21
    inan sana üzülüyorum.bu kudurukluk adamı ikiye böler ,gece uyutmaz.Alis bunlara artık.Ramazanda zirvede kadeh tokuşturmak vardı,değil mi...ah o eski gunler...Hayatin ahirinde bu manzaralari görmek....başkan sana çok üzülüyorum..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    inan sana üzülüyorum.bu kudurukluk adamı ikiye böler ,gece uyutmaz.Alis bunlara artık.Ramazanda zirvede kadeh tokuşturmak vardı,değil mi...ah o eski gunler...Hayatin ahirinde bu manzaralari görmek....başkan sana çok üzülüyorum..
    yazılanları anlamadan ortaya atılarak seviyesizliğini bir kez daha gösterdin.. neyse ki din konusunu artık fazla kullanamayacaksınız. geçti o devirler. kudurukluk tabiri eğer kullanılacaksa sende ki bu çaresizlik için kullanılabilir..alış artık.. mitolojilere masallara yenileri eklenecek sürekli.. insanlık ilerliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

dün geceden beri konuşulanlar belli, ermeni meselesiyle başladık, ki bu konuda pozisyonumuz zaten net ve belli. islamcı bir trolün bu konuda muhalefete karalamalarına karşı yazarken sonradan gelen bir başka islamcı trol yine saldırıya geçti. zavallıca..konuyu daha anlamadan otomatiğe bağlanmış gibi. ezberleri seviyorlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yazılanları anlamadan ortaya atılarak seviyesizliğini bir kez daha gösterdin.. neyse ki din konusunu artık fazla kullanamayacaksınız. geçti o devirler. kudurukluk tabiri eğer kullanılacaksa sende ki bu çaresizlik için kullanılabilir..alış artık.. mitolojilere yenileri eklenecek sürekli.. insanlık ilerliyor..
    seni bir tek ben anladım.forumda muhalif çok.hakli çok argümanları var.ama seninn tek derdin bu halkın dini,inancı, değerleri.. diger gerekçelerin işin bahanesi.bu bile ne kadar saygısız olduğunun göstergesi, değerler senin için mitoloji
    ..
    senin bütün argüman ve hayata bakış düşüncelerini defalarca sarma yaptım.ama artık freni boşalmış kamyon nereye giderse gitsin diyorum.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    seni bir tek ben anladım.forumda muhalif çok.hakli çok argümanları var.ama seninn tek derdin bu halkın dini,inancı, değerleri.. diger gerekçelerin işin bahanesi.bu bile ne kadar saygısız olduğunun göstergesi, değerler senin için mitoloji
    ..
    senin bütün argüman ve hayata bakış düşüncelerini defalarca sarma yaptım.ama artık freni boşalmış kamyon nereye giderse gitsin diyorum.
    anlamaya kapasiten yetmez.. sürekli saldırgan üslupla yazılarıma cevap vermeye çalışıyorsun.. ama işte seviye yok .. kendi ligine dön.

7. Din artık bu ülkede bir süs eşyası bir giysi gibi kullanıyor maalesef..
    Riyakarlık zirvede, neredeyse dinden bi haber olanların her cuma Kuran'dan ayet paylaştığı bir yer...(Sonra Bakara makara diye alay ediyorlar...Bu şahıs halen çok önemli bir görev yapmakta ne yazık ki..)
    Eskiden namaz kılan insanlar daha samimiydi, şimdi çoğu riyakarlık maskesini kullanıyor maalesef.

Siz dün o sahnede sergilenen davranışın ne kadar kötü olduğunu bile idrak edememişsiniz, yazık gerçekten.
    Kimse kadehler tokuşturulsun demedi demiyor.....
    Eskiden yapılanlarda yanlıştı şimdi yapılanlarda yanlış..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    anlamaya kapasiten yetmez.. sürekli saldırgan üslupla yazılarıma cevap vermeye çalışıyorsun.. ama işte seviye yok .. kendi ligine dön.
    seni tüm argümanlarını içeren kitapları 15 yıl önce okudum.ha muhakeme,analitik bunlar tescilli ösym belgeli...

belli bir yaştan sonra şunu öğrendim
    adam çamura saplanmış,KENDİNDEN emin....gözlerde perde...o zaman ciddiye almiyacaksin.gunese karşı gözünü kapatıp,gece oldu diyorsa...ona ancak Eller havaya modu

Sayfa 193/997 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •