Sayfa 194/997 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    seni tüm argümanlarını içeren kitapları 15 yıl önce okudum.ha muhakeme,analitik bunlar tescilli ösym belgeli...

belli bir yaştan sonra şunu öğrendim
    adam çamura saplanmış,KENDİNDEN emin....gözlerde perde...o zaman ciddiye almiyacaksin.gunese karşı gözünü kapatıp,gece oldu diyorsa...ona ancak Eller havaya modu
    hahaha.. komedisin.. rezil oldun sürekli üst perdeden konuşmaya çalışıyorsun.. seviyen bu kadar.. "15 yıl önce okumuş" bunu ciddi ciddi söylüyorsun bir de.. hahaha.. ben hala okuyorum.. öğrenecek çok şey var.. ama islamcılar zaten evreni çözmüşlerdi di mi?? gerek yok okumaya .. hahahaha..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ben olsam orada çikolata verirdim.burada işi bilmemekte var.oruc buluğ cağından sonra farzdır.ha.....bu kadar dine bağlıysa tesettür nerede diye soran olur?...oruc icin üstelik tutan tutar.

bence gereksiz ve amaca hizmet etmeyen bir olay.kendi içinde çelişkili...

o FORUMUN KARA KOYUNUNUN derdi o değil..

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    liyakat mi önemli yoksa "söz dinlemek mi" konusu bence çok net..tercihler şaşırtıcı değil.
    Evet durum maalesef o farkındayımda, ama bunun sonu hepimiz açısından kötü olacak...
    İşi ehline vermeli.
    Bir kişi her şeyi bilemez ki..
    O zaman bütün bakanlıkları ve diğer kurumları kaldıralım...
    Hiç değilse boşu boşuna maaş verilmiş olmaz..
    Bir yerden de maaş almıyor çoğu üstelik 4-5 yerden maaş bağlanmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahaha.. komedisin.. rezil oldun sürekli üst perdeden konuşmaya çalışıyorsun.. seviyen bu kadar.. "15 yıl önce okumuş" bunu ciddi ciddi söylüyorsun bir de.. hahaha.. ben hala okuyorum.. öğrenecek çok şey var.. ama islamcılar zaten evreni çözmüşlerdi di mi?? gerek yok okumaya .. hahahaha..
    el cevap,
    senin argumananlarini 15 yıl önce bitirdim.senin üstadlarının hayat görüşleri T.D vs....

yoksa bizim sloganımız hep ileri..Yoksa bu evren ,eserden muessire giden bir yoldur.ona 10 değişik acıdan bakmak lazım...😀

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dün geceden beri konuşulanlar belli, ermeni meselesiyle başladık, ki bu konuda pozisyonumuz zaten net ve belli. islamcı bir trolün bu konuda muhalefete karalamalarına karşı yazarken sonradan gelen bir başka islamcı trol yine saldırıya geçti. zavallıca..konuyu daha anlamadan otomatiğe bağlanmış gibi. ezberleri seviyorlar..
    Senin olay veya fikirlere karşı değil şahıs veya partilere karşı pozisyon almanı insanlar ibretle izliyor Romalı...

Yazdığım şeylere hikaye, masal diyerek ancak ve ancak islamcı acandaya hizmet edersin...

Burada görüş bildirdiğimiz konular

Türklüğün aşağılanması ve

Soykırımcı ilan edilmesidir...

Görüşümüz partiler üstü ve geneldir...

Senin gibi bak o da bunu yapmıştı bak o da bunu demişti diyerek hassasiyetlerimizi sulandırmıyoruz...

Trolmüşşşş

Pehhhh!

inan sana üzülüyorum.bu kudurukluk adamı ikiye böler ,gece uyutmaz.Alis bunlara artık.Ramazanda zirvede kadeh tokuşturmak vardı,değil mi...ah o eski gunler...Hayatin ahirinde bu manzaralari görmek....başkan sana çok üzülüyorum..
    Sorun çocuğu basın önüne çıkardıktan sonra “koruma evinde” kaldığını belirtmesi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

el cevap,
    senin argumananlarini 15 yıl önce bitirdim.senin üstadlarının hayat görüşleri T.D vs....

yoksa bizim sloganımız hep ileri..Yoksa bu evren ,eserden muessire giden bir yoldur.ona 10 değişik acıdan bakmak lazım...��
    bitiremezsin.. hayat devam ediyor.. ama kibirle bitirdim diyebilirsin ki yine benim dediğim noktaya gelir bu.. bilimsel değil dogmalara dayalı konuşuyorsun..üstelik anlayamamışsın kendi kendine takılıyorsun anladım diye.. otur sıfır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sorun çocuğu basın önüne çıkardıktan sonra “koruma evinde” kaldığını belirtmesi ..
    ben olsam orada çikolata verirdim.burada işi bilmemekte var.oruc buluğ cağından sonra farzdır.ha.....bu kadar dine bağlıysa tesettür nerede diye soran olur?...oruc icin üstelik tutan tutar.

bence gereksiz ve amaca hizmet etmeyen bir olay.kendi içinde çelişkili...

o FORUMUN KARA KOYUNUNUN derdi o değil..
    bana göre yanlış yapmış.

Sayfa 194/997 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •