Sayfa 194/616 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    ne ilginç bir durum: herkesin beklentisi polhoşşun düşeceği yönünde ama kağıtta bekliyor.ytd
    Endeks sonsuza kadar böyle yukselmeyecek, çok fena bı düzeltme gelecek. O zaman ne olacak sanıyorsunuz? Polho ters hareket edip artacak mı? En az endeks kadar düşecek elbette. Baskı yapan grubun da düşüş için bahanesi olur işte bu. Canlarına minnet. Benim 2.40 beklentim bu sebeple. Neden satmıyorsun dersen de belki de benim 300bin lotumu bekliyorlardir, saçma ama ister istemez böyle düşünmeye başladım. 3-5 kuruş trade karı için çok hisseye arkadan el salladım, bunda da öyle olacak diye korkuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Endeks sonsuza kadar böyle yukselmeyecek, çok fena bı düzeltme gelecek. O zaman ne olacak sanıyorsunuz? Polho ters hareket edip artacak mı? En az endeks kadar düşecek elbette. Baskı yapan grubun da düşüş için bahanesi olur işte bu. Canlarına minnet. Benim 2.40 beklentim bu sebeple. Neden satmıyorsun dersen de belki de benim 300bin lotumu bekliyorlardir, saçma ama ister istemez böyle düşünmeye başladım. 3-5 kuruş trade karı için çok hisseye arkadan el salladım, bunda da öyle olacak diye korkuyorum.
    siz çok beklersiniz o büyük düzeltmeyi,bu saatten sonra çok zor. şirketin değeri 0,038,6 sent. polho değil bütün endeks düzeltti.BBVA salakmı 12.20 den garanti dopluyor,onlar düşeceğini bilmiyorlarmıydı. Yabancı bu fiyatlardan daha çoook düzeltme yapar. Bundan sonra bu devalüasyon dan sonra yabancı bistti 250000 taşımazsa siz görün,ancak bu zarar böyle çıkar başka türlü zor. ortalama 7.00 tl den dolar bozdur borsaya gir,dolar 11.00 osun,sonra düzelme bekle. çok zor dostum çok zor.Onların işde moka sardı.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3. Sayın realiter neden çok beklesin şirketin ederi bilmem kaç sent olmuşmus bu konuyu 1 yıl öncede yaptiginizda aynı şeyleri söylediniz. Yani polho çok ucuz dediniz yada bankalar çok ucuz diyecektiniz...peki şimdi ne değişti bir bbva olayı mı? Bbva 12.20 den topluyor demişsiniz siz gördünüz mü topladığını toplamayacak demiyorum ama daha bildiğim kadarıyla bir hamle yok hadi diyelim toplasın bundan önce nerelerden topladılar. En son 2.20 dolardan almış mesela bbva garani yani şimdi alsa daha ucuza almış olacaktı belki bir yıl sonra bundan da ucuza alacak takılmayın böyle şeylere, bakın ben büyük bir düşüş olacak demiyorum bence bir düzeltme gelebilir.
    Bunu kim söylüyor biliyormusunuz bankalarda büyük yükselişin başlamasına 2 gün kala artık sıra bankalarda ben bankalara geçiyorum diye isctr ve pkart topigine yazan ben söylüyorum. Yazılarım hala duruyor.

Yok bedavaymis yok bilmem neymiş bunlar boş iş isctr,garan,şişe yıllardır bedavaydi, öyle yok düşmez yok çok ucuz bunlar hikaye hikaye..

4. 2.85 destek kiriliyor eger tahtacimiz yeni avlar peşinde degilse gel gel yapip gecirmezse hedef 3 olur böyle giderse yatirim olarak algilamayın herkes kendi bildigini yapsin .

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın realiter neden çok beklesin şirketin ederi bilmem kaç sent olmuşmus bu konuyu 1 yıl öncede yaptiginizda aynı şeyleri söylediniz. Yani polho çok ucuz dediniz yada bankalar çok ucuz diyecektiniz...peki şimdi ne değişti bir bbva olayı mı? Bbva 12.20 den topluyor demişsiniz siz gördünüz mü topladığını toplamayacak demiyorum ama daha bildiğim kadarıyla bir hamle yok hadi diyelim toplasın bundan önce nerelerden topladılar. En son 2.20 dolardan almış mesela bbva garani yani şimdi alsa daha ucuza almış olacaktı belki bir yıl sonra bundan da ucuza alacak takılmayın böyle şeylere, bakın ben büyük bir düşüş olacak demiyorum bence bir düzeltme gelebilir.
    Bunu kim söylüyor biliyormusunuz bankalarda büyük yükselişin başlamasına 2 gün kala artık sıra bankalarda ben bankalara geçiyorum diye isctr ve pkart topigine yazan ben söylüyorum. Yazılarım hala duruyor.

Yok bedavaymis yok bilmem neymiş bunlar boş iş isctr,garan,şişe yıllardır bedavaydi, öyle yok düşmez yok çok ucuz bunlar hikaye hikaye..
    Sy analizci, konu BBVA değil ama buurada anlatmak istediğim onlar olayın farkında.Türkiye piyasası dolar karşıısnda çöp oldu. Size şöyle bir örnek vereyim:Polhodan ( fiyatları anlaşılsın diye küçük tutuyorum) dolar 7.00 tl iken 1000000 hisse alan şimdi kaca satsınki dolar bazında kara geçsin. Boşuna piyasa bozuldukça bist yükselmiyor. Bistte para yatıran kurum yada şahışlar kar etmek için,yada zararı kurtarmak için en kısa sürede yukarı sürmek zorunda. Bekledikçe daha çok zarara girecekler.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Abi daha ne düzeltmesi. Soluksuz 200 bine gitmesi lazım artık. 500 dolar pik yapmış bir endeks artık biraz da yürüsün

7. Ya şirketler bedava tabi ona kimse bir şey diyemez ama bir düzeltme beklemek imkansız bir şey değil onu söylüyorum. Düzeltme yükselişin şanindandir. Olur,olabilir veya olmazsada şaşırmam.

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Arabanı satma vakti geldi sanırım.Buradan aşağı düşmez.sat arabanı polho al.ytd
    Dün bu yorumu rastgele yazmadım.ytd

Sayfa 194/616 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •