Sayfa 194/1003 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bankalar ucuz diyoruz ama onlar için sadece ucuzluk yetmez...yabancıların gelmesi lazım...öyle bademlerin altına gireceği tahtalar değil onlar...yabancılarında gelmesi için ülkenin notu artmalı malum büyük fonların kuralları gereği belli not seviyesi üstündeki ülkelere giriyorlar ki bizimkisi ÇÖP style

yabancı gelir ama vur kaç yapan hedge fonlar gelir onlarda zaten uzun soluklu kalmıyor...

bankalar için ülkede ciddi değişim lazım...o da kısa vadede zor...

ha yine yükseliyorlar ama ufak ufak...önceden GARAN dedin mi akan sular dururdu borsanın kralıydı...şimdi bak bir de bist100 zirveye 6.000 puan kalmış GARAN 12,40 lar dı zirvesi ama şimdi 9,40 ve ehil kehil yukarı gitmeye çalışıyor sanırsın %100 yaptı kısa vadede...

ama isterdim şahsen bankaların roket gibi gittiği gerçek bir ralli görmeyi...ama bana göre o iş ancak iktidar değişince olur...GARAN'ın buradan zirveye gitmesi de bişey değil yani hepi topu %30 daha gitse zirveye varacak zaten...biz ralli istiyoruz abi bankaların %100-200 primlendiğini görmek istiyoruz...

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yeri gelmişken, ben de övmeyi ihmal etmiyeyim seni
    tahtaları okuyuşunla tebrikleri hak ediyorsun
    Eyvallah Karakemal.
    bol kazançlar

3. Erdoğan: (Osman Kavala Davası) AİHM'inkini de Konsey'inkini de dinleriz; dinledikten sonra da biz üzerimize düşeni yaparız, gereği neyse bunu yapacağız..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    salacaklar herhalde ben bu açıklamadan onu anladım...ya da ben yanlış anladım

Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Erdoğan: (Osman Kavala Davası) AİHM'inkini de Konsey'inkini de dinleriz; dinledikten sonra da biz üzerimize düşeni yaparız, gereği neyse bunu yapacağız..

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    salacaklar herhalde ben bu açıklamadan onu anladım...ya da ben yanlış anladım
    gereği kelimesini nasıl algıladığımıza bağlı.. mr erdoğan'a göre "gereği" mi yoksa aihm'e göre mi ?? orasını flu bırakmışlar yine..gerilimi biraz daha arttırmak isteyecektir, gerilimden besleniyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

saatlikler ayvayı yemiş. günlük bar boyu da kısalıyor.

şort bölgesine epey yaklaştık veya tam oradayız. yarın kapanışta bakarız.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    GARAN ve AKBNK %2,5 primli bist100 15 puan artıda...bunu da mı görecektik be

eskiden olsa sırf şu 2 bankanın primiyle kafadan +1.000 yazmıştı...

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    iyi kar getiren endeks short put pozları (endeks long demek) yavaş yavaş kapatacağım, iyice zayıfladılar bu yukarı hamle ile, dün bahsettiğim 156 long call opsiyonu ise karlı hale geçti onları kapatabirim bugün.. kchol duruyor, maliyetime çok yaklaştı kararsızım. x10xb kapatıp xlbnk'e geçmiştim.. o pozisyonda an itibarı ile karlı durumda.biraz daha izleyeceğim..eğer dolarda ansızın bir düşüş olursa 15-20 kuruş (sadece bir senaryo) bu durumda xlbnk coşabilir..
    portföyü tamamen hafiflettim.. sadece bir miktar xlbnk long poz var.. bu akşam muhtemeldir garan'ın bilançosu var.. bankacılıkta karar vakti gelecek hafta olabilir, bu hafta bitti sayılır.. momentumu hemen kaybetmez diye umuyorum.. poz gereği elbette..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 194/1003 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •