sanki 2. bir dip yapacak gibi...
sanki 2. bir dip yapacak gibi...
erkan anektarlar koltuğun altında kalık akşama bırak![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
ağzımdan çıkanı kulağım duyar benim.ben vebal alamam.
gözüme uyku girmez ....yaz ve unut yapamam.
ama bak şu senetleri sor istediğini söyliyeyim... Ahmet mergenin tüpraş için T ile başlıyo ş ile bitiyor dediği piyasada ben senet ismi zikredemem.
şu sentlerinde hepsini değil ama bazılarını sorabilirsiniz.....onlarla ilgili bilgim varsa paylaşırım.
26 YILDA BATAN 55 ŞİRKET
Rapor göre, İMKB'de 26 yılda batan 55 şirket şöyle:
"Abana Elektromekanik, Aktaş Elektrik, Alfa Menkul Değerler, Apeks Dış Ticaret, Arat Tekstil, Asil Çelik, Birlik Tütün, Çukurova Elektrik, Demirbank, EGS Egeser, EGS Finansal Kiralama, EGS Holding, Emek Sigorta, Emsan Beşyıldız, Emsan Paslanmaz Çelik, Esbank, Facto Finans, Gorbon Işıl, Gümüşsuyu Halı, İhlas Finans, İktisat Finansal Kiralama, İntermedya Yayıncılık, Kepez Elektrik, Koniteks Tekstil, Koruma Tarım, Köytaş Tekstil, Lio Yağ, Marmara Bank, Medya Holding, Meges Moya, Mensucat Santral, Metaş, Mudurnu Tavukçuluk, Nasas, Nergis Holding, Polylen İplik, Rabak, Raks Ev Aletleri, Raks Elektronik, Sabah Pazarlama, Sabah Yayıncılık, Santral Holding, Sevgi Hastanesi, Sezginler Gıda, Sifaş İplik, Simtel Ticaret, Söksa, Sun Elektronik, Tam Sigorta, Toprak Kağıt, Toprakbank, Tunca Tekstil, UKİ Konfeksiyon, Ünal Tarım ve Yaşarbank.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
iki kurumla çalışıyorum, ata yatırım(23 yıldır) ve yatırım finans(6-7 yıldır)..zırt pırt teminatlarla oynadığı için ata ile vadeli işlem yapmıyorum artık. sadece ov hisseler duruyor orada...yat fin şu an *2 gibi teminat istiyor, bu ortamda normal sayılır..ancak sakin zamanlarda genelde hiç bir zaman ek teminat istemedi..bir de sık yapmaz teminat değişikliğini...yani vadeli işlemler tarafında yat fin den çok memnunum.
(şimdi bunu yazdım diye aracı kurum reklamı yapıyor diyeni vsvs)
ayrıca geçen hafta teminatlarda yüksek oranlı değişiklikler tepede short açmayı kısıtlamak içindi bence...boşta %20-30 teminat varken, bir anda teminat eksiye düştü...ek poz açamadık...komplo teorilerine pek inanmam ama koordineli abartı teminat artışı beni çok kıllandırdı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
neyse bulaşıktan kurtulduk....
bu HRC fiyatlarını göreceğimiz bir yer var mı?
Dünya piyasaları burada toplu halde var.
https://tradingeconomics.com/commodities
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri