Sayfa 194/278 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon
Arama sonucu : 2220 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Eğer bir numara yoksa bu işte, böyle havalarda malları almayı basarabilirler. Çünkü elinde başka hisseleri olanlara bunu bozup diğerlerine takviye etme kafası olur. Olursa da mali alirlar. Kanımca.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ama bizim tahtacınin kafası tam basmıyor. Bunu düşünmüş olsaydı çok daha yukarılara alması gerekirdi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Sinirlerin ve psikolojinin adresi..
    Petkim.. �� ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ama bizim tahtacınin kafası tam basmıyor. Bunu düşünmüş olsaydı çok daha yukarılara alması gerekirdi. Ytd
    Tabiki böyle değil, çok daha önceden çok daha yukarılardan..
    Geçti koçum o işler artık, çok geç.. ytd

5. Geçti koçum o işler, hayvan terli.. ytd

6. Heralde sıra bu uyuza geldi
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Savaşların en çok etkilendiği sektörlerden biride kuşlar ve onlara daha çok cakiyorlar. paraninda yer değiştirmesine bahanedir, normaldir oldukça kuşlar ucmuslardi.
    Akşam Fed yarın Mb derken ömrümüzü yiyiyoruz.. ytd
    Para yer değiştirsin elbette ama bu ve bunun gibilere geçireceklerse o yer değiştirmeyi hacim görmemiz gerekir.
    Hacim ve tabiki hacim. Ayrıca da hacim.. ytd

8. Bir Ereğli gibi hacim beklemek olmaz en azından sürüngen sektörü çokta iyi olmayan şişeden fazla hacim olmasıni ve hacimsel olarak hergun petkonun daha fazla hacim olması beklentim ve temennimdir..
    Herşeyin bir zamanı var.. ytd

Sayfa 194/278 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •