bu afişte güzel değil. reklam kokuyor basmışlar bir sürü şeyi üstüne. tam bir yaranma havası var. sade devletin bastığı reklam yaranma kokmayan afiş olması lazım. cumhurbaşkanlığı bu konuya el atıp abuk subuk ne idiği belli olmayan afiş ve bayrakları toplamalı.
afişler birlik ve beraberlik unsuru olmalı.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
O afisler yayinlandiktan sonra twitter iskence gormus asker fotosundan gecilmiyor. Sanki ayni anda dugmeye basildi.
Halit Tokkuş @tokkusss_
·
9d
Sayın Hulusi Akar, Cumhurbaşkanlığının hazırladığı 15 temmuz afişini Erdoğan'ın onayı olmadan piyasaya süremezler.Haberi bile yoktur...Halit Tokkuş @tokkusss_
Siz hiç Erdoğan'ın yaptığı bir hata sonrası AKP'lilerden kötü laf duydunuzmu?
Bu adam iyice delirdi. Galiba ispito cekiyor.
Halit Tokkuş @tokkusss_
·
4d
Sayın Hulusi Akar, 15 Temmuz gecesi helikopterle bogaz uzerinde tur atarken telsizden 'Varmı ulan bize yan bakan " diye bağıran kim?
Askere düşmanlık, düşmana askerliktir...M.Kemal Ataturk
http://www.birgun.net/amp/haber-deta...se-169377.html
15 Temmuz'un yıl dönümü yaklaşırken Alman radyo kanalı NPR’den Robert Siegel’e konuşan Fethullah Gülen, "Erdoğan beni bitirebilirse hareketteki herkesin çözülebileceğini düşünüyor ama bu hareket Tanrı’ya bağlı bir sevgi ve özveri hareketidir. Bizden sonra da insanlar harika işlerini yapmaya devam edecektir” dedi.“Binlerce insan burayı ziyaret etmek için geldi” diyen Gülen, “Ziyaret edenler arasında 50 milletvekili yanı sıra Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu bulunuyordu” diye konuştu.))))))))))
http://www.ulusal.com.tr/haber/amp/168411
İzmir'de 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü öncesi saldırı hazırlığında olduğu öne sürülen terör örgütü IŞİD mensubu 21 kişi gözaltına alındı.
Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre, operasyonda 5 kişinin arandığı belirtildi.
Yer İmleri