hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Nerden düştük bu ...oktan hisseye yaa, satan yok işte öyle bir zarar yazdırdınız ki buradan kimse istese de çıkamaz, daha neyin inadını sürdürüyorsunuz aç köpekler [emoji53]
Kapanış gene 2.20 altı merak etmeyin.yatırım tavsiyesi değildir..
iş ve teb satıyor yine.Kısa vadede hiç yükseliş beklemiyorum artık.Çok uzun vadede olursa olur.O da kaç yılda olur bilinmez.
Bist içerisindeki en dandik 5-10 hisseden birisi, bence en dandik olanı bu, şirket fena değil fakat hisse çok dandik başka bir tahtacı olsaydı bu hisseye talebi çok daha fazla çekerdi, şu anki değeri 3,50-3.80 civarında olmalıydı bana göre, komik bir rakamda dönüp duruyor psikopat ruhlu, ey spek sana sesleniyorum; insanlara haddinden fazla zarar yazdırdın istese de buradan kimse çıkamaz zaten ilk olarak hisseyi 3 liranın üzerine atacaksın ki insanlar bu dandik hisseyi sana teslim etsinler, kimse bu dandik hisseyi istemiyor mecburiyetten bekliyor, bizler için hiçbir anlam ifade etmiyor bu dandik hisse, heyecanı yok ve uzun zaman beklenecek kadar güven vermiyor, kısacası malını istiyorsan sür şöyle 3,50'lere satalım, sonra ne halin varsa gör, Allah belanızı versin der ve sonsuza dek buraya uğramayız [emoji53]
alıcı yok teb sürekli veriyor
Sattığımı aşagıdan alabiliyorum bu nasıl düzen...
Yer İmleri