Sayfa 195/1004 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam sorun şu ki aksiyon gelmiyor , gereken yapılmıyor. O tepelerin hepsinde aksiyon var. Ha aksiyon gelmeden de çekilir kur. 1 kaç ay 14-11 arası oyalansa ortalamayı yukarı çeker yine şimdi uzak gelen aslında yakınlaşmış olur.
    ozet olarak, kullanmasini bilene cok sey ifade ediyor bu grafik

ben uzun yillardir benzer bir grafigi takip ettigim icin, bu grafige gore nasil poz acilip kapanir onu biliyorum

herkese ayni anlami ifade etmeyebilir

2. Ceza da virmez Uçak da

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    değişken ortalama kullandığınız için sizi tebrik ederim.
    Büyük periyotlarda değişken ve üçgenselden yararlanıyorum hocam. Kısa periyotlar üssel. Üçgensel ortalamaların kesişim ve hareketleri de faydalı oluyor. Hem kur hemde endeks için.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ceza da virmez Uçak da
    işte pragmatizmin saf hali. işte pragmatizmin özütü. işte anti maddeye mâna katan ulvi ebedi yorum.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Yani aslında faiz artmasa bile bir salsa. Şu alttakiler ne kadar sağlam, ne var ne yok orada bir baksa çok şukela ve sağlıklı olacak.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ne stoacılık , ne platon , ne hegel diyalektiği , ne karl poper yanlışlanabilirliği , ne sokrates ne maradona çalımı , ne aristoteles , ne Sartre ne heidegger, ne peter ne heidi , ne russell , ne konfüçyus , ne foucault , ne şu ne bu . Tüm felsefeyi bütünsel dışlarken , kendi varlığı ile hepsini kuşatan , fikirler üstü düşün dünyasının eylemsellikle buluşmasının mükemmelliğinin ezel ebed mabedi , anlama merhalesinden geçtikten sonra anlamlandırabilen şanslı insanların gerçeği bulduğu Morikizm felsefesi ...
    Son düzenleme : Lucky Player; 03-12-2021 saat: 18:48. Sebep: BAZI ULVİ EKLEMLEMELERLE KÜMELENDİRDİM YORUMU , O BAKIMDAN DEĞİŞTİRME SEBEBİ
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    işte pragmatizmin saf hali. işte pragmatizmin özütü. işte anti maddeye mâna katan ulvi ebedi yorum.
    Aynen öyle
    Antik roma da imparator bi yandan lir çalanı dinler bi yandan üzüm yer diğer yandan şakşuka
    Ondan eyi mi bilcez
    Uçağı vercem der vermez cezayı kescem der kesmez
    Nasılsa inanıyoz ya
    Adam rahat

8. Beni ürküten şey grafiğin başı ile sonu arasındaki benzerlik. 2018 Ağustos kur krizinin bir tekrarı ihtimali. Kimine göre 2018 tepesi burası ama grafik olmayabilir henüz 2018 Mayısında olabiliriz diyor. Bir şekilde Aralıkta pas geçerek, ya da 100 indirip tamam bitirdik artık diyerek bir süre yatay bir hareket 2018 de yaklaşık 3 ay sürmüştü, sağlandıktan sonra, bir şekilde kopuş hareketinin gelmesi. Allah korusun ne diyeyim olan yine bize oluyor.

Sayfa 195/1004 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •